Doğuş Üniversitesi, İç Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Serpil ÖZKER, Yunanistan-Atina’da “Athens Institute for Education and Research” Tarafından Düzenlenen “3rd Annual International Conference on Architecture” Konferansı’na Katıldı.

10-13 Haziran 2013 tarihleri arasında Yunanistan’ın Atina şehrinde düzenlenen “3rd Annual International Conference on Architecture” Konferansı’na Serpil ÖZKER ortak yazarla hazırladığı bildiriyle katıldı. ” The Comparison of the Space Usage in Turkish Cinema from Past to Nowadays” başlıklı bildiride; 1980 öncesi ve sonrası Türk Sinemasındaki değişim ve değişime bağlı olarak mekân kullanımı irdelenmiştir. Dünün ve bugünün Türk Sinemasında mekânın kullanım biçimi ve buna bağlı olarak ortaya çıkan farklılıklar analiz edilerek, dönemler arası karşılaştırma yapılmıştır.