ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » İç Mimarlık

Doğuş Üniversitesi, İç Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Umut Tuğlu Karslı’nın Makalesi Mimar.ist Dergisinde Yayınlandı.

Gönderen: Tarih: 19 Haziran 2013 – 10:33Yorum Yok

Doğuş Üniversitesi, İç Mimarlık Bölümü öğretim üyesi Umut Tuğlu Karslı’nın “Mimarlık Eğitiminde Deneyimleyerek Öğrenme, Uygulama Atölyelerine Bir Bakış “Les Grands Ateliers Örneği” başlıklı makalesi, Design&Applied Arts Index tarafından taranan Mimar.ist Dergisinin 47. Sayısında yayınlanmıştır.