SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » İç Mimarlık

Doğuş Üniversitesi, İç Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Umut Tuğlu Karslı’nın Makalesi Mimar.ist Dergisinde Yayınlandı.

Gönderen: Tarih: 19 Haziran 2013 – 10:33Yorum Yok

Doğuş Üniversitesi, İç Mimarlık Bölümü öğretim üyesi Umut Tuğlu Karslı’nın “Mimarlık Eğitiminde Deneyimleyerek Öğrenme, Uygulama Atölyelerine Bir Bakış “Les Grands Ateliers Örneği” başlıklı makalesi, Design&Applied Arts Index tarafından taranan Mimar.ist Dergisinin 47. Sayısında yayınlanmıştır.