Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Nazan Erkmen National Book Council of Singapore tarafından Düzenlenen Kitap Resimleme Biennali’ne jüri kararı ile kabul edildi.

Gönderen: Tarih: 10 Haziran 2013 – 13:43Yorum Yok

25 – 30 Mayıs 2013 tarihleri arasında Singapore’da düzenlenen Kitap Resimleme Bienaline illüstrasyon sanatçısı Nazan Erkmen’in resimlediği Bir Bennudur İstanbul kitap illüstrasyonları bienalde yer aldı.