Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyeleri Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Tanıtım Gününe Katıldılar

fotoğraf 15

fotoğraf 3

Dekan Prof. Nazan Erkmen, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Irmak Akçadoğan,İç Mimarlık Bölüm Başkanı Prof. Ahmet Kurtoğlu, Yrd. Doç. Mustafa Bülbül, Yrd. Doç. Dilek Hocaoğlu ve Öğr. gör. Hikmet Başaytaç  29 Nisan 2013 tarihinde Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi’ni ziyaret ederek, Lisenin tanıtım gününe katıldılar. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferşat Ayar,Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal ve Lise Müdürü Sayın Recep Tutal, Güzel sanatlar lisesi öğretmenleri tanıtım gününe katıldılar.  Bölümler, fakülte ve üniversitemiz hakkında bilgi verdiler. Tanıtım gününe katılan misafirler,   Müzik öğretmeni Sayın Naci Madanoğlu’nun yönettiği Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin  bahçede verdikleri muhteşem konseri ile açıldı.  Avni Akyol Lisesi Öğrenci Yıl Sonu  sergisi 31 Mayıs 2013  ve Avni Akyol Abidin Baysal Atölye sergileri  önümüzdeki günlerde Üniversitemiz Sanat galerilerinde yer alacaktır.