SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Resim

Konyalı Sanatçılar Buluşması ve Öğretim Elemanları Çalıştayı

Gönderen: Tarih: 02 Mayıs 2013 – 11:25Yorum Yok

IMG_6223

Konyalı Sanatçılar Buluşması ve Öğretim Elemanları Çalıştayı ve Sergisi 22 Nisanda Selçuk Üniversitesi’nde gerçekleşti.

Çalıştay’a Doğuş Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Resim Bölümü Öğretim üyesi Yrd. Doç. M. Sadık Altınok ve Doğuş Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Öğr. Gör. Seydi Murat Koç katıldı.

2014 yılında açılacak olan Konya Selçuk Üniversitesi Müzesi’nin ilk eserlerini oluşturacak sergi Konya’da doğmuş veya yaşamış sanatçıların çalıştayda yaptığı eserlerden oluşuyor. Eserler üniversite envanterine geçirilerek sanatçılar tarafından müzeye armağan edildi.

Sergi açılışında konuşan Yrd. Doç. M. Sadık Altınok “Anadolu’da sanatın var olup yaşayabilmesi, sanatın bir aydınlanma yolu olduğu gerçeğinden yola çıkarak böyle bir müzenin oluşturulması, sanat adına gurur verici, çalıştaya katılan Konyalı ve Türkiye’nin önde gelen sanatçılarından gönderilen 200 yapıt sergide izleyiciyle buluşturuldu. Tüm şehirlerimizin sahip çıkacağı birer Güzel Sanatlar Müzesi oluşturması dileğimle emeği geçen sanat insanlarına teşekkür ediyorum” diyerek temennilerini dile getirdi. Sergi 22-26 Nisan tarihleri arasında açık kaldı.