SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı

İtalyan Gazetecilerle Habercilik Üzerine

Gönderen: Tarih: 04 Mart 2010 – 10:24Yorum Yok

Üniversitemizin Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü etkinlikleri kapsamında bölüm öğrencilerinin katılımıyla 1 Mart 2010 tarihinde bir söyleşi düzenlendi.

Konuşmacı: Murat Çınar (Torino Basın Kulübü)

Gepi Scapparone (Torino Basın Kulübü)

Düzenleyen: Öğr. Gör. Nesrin Akören

Söyleşide Murat Çınar ve Gepi Scapparone öğrencilere habercilik ve televizyon gazeteciliği üzerineprofesyonel deneyimlerini aktardılar, öğrencilere gazetecilik mesleğinin zorlukları ve keyifli yönleri hakkında bilgi verdiler ve öğrencilerin sorularını yanıtladılar.