Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı

İtalyan Gazetecilerle Habercilik Üzerine

Gönderen: Tarih: 04 Mart 2010 – 10:24Yorum Yok

Üniversitemizin Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü etkinlikleri kapsamında bölüm öğrencilerinin katılımıyla 1 Mart 2010 tarihinde bir söyleşi düzenlendi.

Konuşmacı: Murat Çınar (Torino Basın Kulübü)

Gepi Scapparone (Torino Basın Kulübü)

Düzenleyen: Öğr. Gör. Nesrin Akören

Söyleşide Murat Çınar ve Gepi Scapparone öğrencilere habercilik ve televizyon gazeteciliği üzerineprofesyonel deneyimlerini aktardılar, öğrencilere gazetecilik mesleğinin zorlukları ve keyifli yönleri hakkında bilgi verdiler ve öğrencilerin sorularını yanıtladılar.