Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı, Sanat ve Tasarım Fakültesi

14. Dönem ETAK Toplantısı Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Evsahipliğinde Gerçekleştirildi

Gönderen: Tarih: 02 Mayıs 2013 – 11:24Yorum Yok

SONY DSC

Endüstri Ürünleri Tasarımı Akademik Konseyi (ETAK) 14. Dönem toplantısı 27 Nisan 2013 Cumartesi günü Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi evsahipliğinde gerçekleştirildi.

ETAK-Endüstri Ürünleri Tasarımı Akademik Konseyi, üniversite sistemi içinde lisans veya lisansüstü eğitimi veren endüstri ürünleri tasarımı/endüstriyel tasarım bölümleri arasında iletişim, işbirliği ve eşgüdüm sağlamak, lisans/lisansüstü eğitim, öğretim ile tasarım araştırma ve uygulamaları konularında toplumsal ve akademik paydaşları bilgilendirmek amacıyla kurulmuş bir konsey. Yılda iki kez toplanan konseye Türkiye’de endüstri ürünleri tasarımı eğitimi veren üniversitelerin bölüm başkanları ve temsilcileri katılıyor.

Endüstri Ürünleri Tasarımının güncel sorunlarının tartışıldığı toplantıya aşağıda adı geçen üniversitelerin yanı sıra TETÖP (Türkiye Endüstri Ürünleri Tasarımı Öğrenci Platformu) temsilcileri de katılarak öneri ve isteklerini sundular.

Katılımcı Üniversiteler:

Anadolu Üniversitesi