Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı, Sanat ve Tasarım Fakültesi

14. Dönem ETAK Toplantısı Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Evsahipliğinde Gerçekleştirildi

Gönderen: Tarih: 02 Mayıs 2013 – 11:24Yorum Yok

SONY DSC

Endüstri Ürünleri Tasarımı Akademik Konseyi (ETAK) 14. Dönem toplantısı 27 Nisan 2013 Cumartesi günü Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi evsahipliğinde gerçekleştirildi.

ETAK-Endüstri Ürünleri Tasarımı Akademik Konseyi, üniversite sistemi içinde lisans veya lisansüstü eğitimi veren endüstri ürünleri tasarımı/endüstriyel tasarım bölümleri arasında iletişim, işbirliği ve eşgüdüm sağlamak, lisans/lisansüstü eğitim, öğretim ile tasarım araştırma ve uygulamaları konularında toplumsal ve akademik paydaşları bilgilendirmek amacıyla kurulmuş bir konsey. Yılda iki kez toplanan konseye Türkiye’de endüstri ürünleri tasarımı eğitimi veren üniversitelerin bölüm başkanları ve temsilcileri katılıyor.

Endüstri Ürünleri Tasarımının güncel sorunlarının tartışıldığı toplantıya aşağıda adı geçen üniversitelerin yanı sıra TETÖP (Türkiye Endüstri Ürünleri Tasarımı Öğrenci Platformu) temsilcileri de katılarak öneri ve isteklerini sundular.

Katılımcı Üniversiteler:

Anadolu Üniversitesi