Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı

İletişim Etiği Üzerine

Gönderen: Tarih: 21 Şubat 2010 – 10:14Yorum Yok

Üniversitemizin Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, “İletişim Etiği” dersi kapsamında bölüm öğrencilerinin katılımıyla 19 Şubat 2010 tarihinde bir söyleşi düzenlendi.

Konuşmacı: Fatih Karaca (KanalTürk Medya Grup Başkanı, RTÜK Eski Başkanı)

Düzenleyen: Öğr. Gör. Şükran Akpınar

Söyleşide, RTÜK, Medya Etiği ve Televizyon Programları ile İzleyici İlişkisi konuşuldu. Fatih Karaca, söyleşiden sonra öğrenci sorularını yanıtladı ve onlarla tecrübelerini paylaştı.