Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı

İletişim Etiği Üzerine

Gönderen: Tarih: 21 Şubat 2010 – 10:14Yorum Yok

Üniversitemizin Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, “İletişim Etiği” dersi kapsamında bölüm öğrencilerinin katılımıyla 19 Şubat 2010 tarihinde bir söyleşi düzenlendi.

Konuşmacı: Fatih Karaca (KanalTürk Medya Grup Başkanı, RTÜK Eski Başkanı)

Düzenleyen: Öğr. Gör. Şükran Akpınar

Söyleşide, RTÜK, Medya Etiği ve Televizyon Programları ile İzleyici İlişkisi konuşuldu. Fatih Karaca, söyleşiden sonra öğrenci sorularını yanıtladı ve onlarla tecrübelerini paylaştı.