Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Fakültemiz Öğretim Görevlileri Sofya’da

Gönderen: Tarih: 15 Mart 2010 – 15:43Yorum Yok

Fakültemiz öğretim üyelerinden Devrim Erbil, Tunç Tüfekçi, Sadık Altınok,  Selçuk Günay, Ayşe Özel ve Çiğdem Erbil’in katıldığı Sofya Ulusal Sanat Akademisi tarafından düzenlenen “21.Yüzyıl 21 Sanatçı” isimli sergi yoğun ilgiyle karşılandı.

Sergi 16-26 Mart 2010 tarihleri arasında Bulgaristan-Sofya Ulusal Sanat Akademisi Galerisinde Görülebilir.