Resim Bölümü Öğretim Görevlisi Atalay Mansuroğlu’nun CKM’de kişisel resim sergisi açıldı
14 Ocak 2015 – 15:11 | Yorumlar Kapalı

Resim Bölümü Öğretim Görevlisi Atalay Mansuroğlu’nun “Kimlik Yansımaları” isimli sergisi  13 Ocak 2015 tarihinde Caddebostan Kültür Merkezi 4. fuaye alanı’nda sanatseverlerle buluştu. İlginin yoğun olduğu sergi açılışına Müjdat Gezen ve Yılmaz Özdil gibi tanınmış simalar …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Ünlü Karikatür Sanatçıları Paneli

Gönderen: Tarih: 18 Nisan 2013 – 09:14Yorum Yok

IMG_8163

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi 17 Nisan 2013 Çarşamba günü, ünlü Türk Karikatür Sanatçıları Paneli düzenledi. Panele Refik Tiniş, Selahattin Peksun, Akdağ Saydut, Muhittin Köroğlu, Burak Ergin ve Nuray Çiftçi katıldılar. Akdağ Saydut “Çizgilerle Karikatür Sanatını” Anlattı. Muhittin Köroğlu “Çevre Zamanı” başlıklı çalışmasını öğrencilere tanıttı. Panelin en ilginç tarafı Doğuş  İlkokulu öğrencilerinin panele katılması, en zor soruları bizzat cevaplandırmaları; Nuray Çiftçi ve Burak Ergin  ile birlikte yaptıkları çalışma sonrasında ortaya koydukları göz kamaştırıcı ve şaşırtıcı çalışmalar oldu.

Print Friendly