ANİMASYON VE GÖRSEL EFEKT PANELİ
08 Ocak 2016 – 15:02 | ANİMASYON VE GÖRSEL EFEKT PANELİ için yorumlar kapalı

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, Kültürel Gelişim Seminerleri Kapsamında bu hafta medya sektöründe 3D artist ikizleri olarak tanınan Hasan ve Hüseyin Karaaslan’ı “Animasyon ve Görsel Efekt” konulu panelde konuk etti.
Doğuş …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Ünlü Karikatür Sanatçıları Paneli

Gönderen: Tarih: 18 Nisan 2013 – 09:14Yorum Yok

IMG_8163

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi 17 Nisan 2013 Çarşamba günü, ünlü Türk Karikatür Sanatçıları Paneli düzenledi. Panele Refik Tiniş, Selahattin Peksun, Akdağ Saydut, Muhittin Köroğlu, Burak Ergin ve Nuray Çiftçi katıldılar. Akdağ Saydut “Çizgilerle Karikatür Sanatını” Anlattı. Muhittin Köroğlu “Çevre Zamanı” başlıklı çalışmasını öğrencilere tanıttı. Panelin en ilginç tarafı Doğuş  İlkokulu öğrencilerinin panele katılması, en zor soruları bizzat cevaplandırmaları; Nuray Çiftçi ve Burak Ergin  ile birlikte yaptıkları çalışma sonrasında ortaya koydukları göz kamaştırıcı ve şaşırtıcı çalışmalar oldu.

Print Friendly