Prof. Dr. Sıtkı M. Erinç hocamız vefat etti
22 Nisan 2015 – 22:54 | Yorum Yok

Üniversitemizin kıdemli öğretim üyesi, çok kıymetli saygıdeğer Prof. Dr. Sıtkı M. Erinç hocamız, 22 Nisan 2015 tarihinde aramızdan ayrılmıştır. Değerli hocamızı 24 Nisan 2015 Cuma günü öğle namazı sonrası Üsküdar Şakirin Camii’den uğurlayacağız. Tüm sevenlerinin …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Ünlü Karikatür Sanatçıları Paneli

Gönderen: Tarih: 18 Nisan 2013 – 09:14Yorum Yok

IMG_8163

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi 17 Nisan 2013 Çarşamba günü, ünlü Türk Karikatür Sanatçıları Paneli düzenledi. Panele Refik Tiniş, Selahattin Peksun, Akdağ Saydut, Muhittin Köroğlu, Burak Ergin ve Nuray Çiftçi katıldılar. Akdağ Saydut “Çizgilerle Karikatür Sanatını” Anlattı. Muhittin Köroğlu “Çevre Zamanı” başlıklı çalışmasını öğrencilere tanıttı. Panelin en ilginç tarafı Doğuş  İlkokulu öğrencilerinin panele katılması, en zor soruları bizzat cevaplandırmaları; Nuray Çiftçi ve Burak Ergin  ile birlikte yaptıkları çalışma sonrasında ortaya koydukları göz kamaştırıcı ve şaşırtıcı çalışmalar oldu.

Print Friendly