Mezunlar Kataloğu 2012-2013-2014
01 Temmuz 2014 – 15:21 | Yorum Yok

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi’nin 2012, 2013 ve 2014 yılı mezunlarının bitirme projelerinin de yer aldığı mezunlar kataloglarına aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz.

2014 Mezunlar Kataloğu için tıklayınız.

2012-2013 Mezunlar Kataloğu için tıklayınız.

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Ünlü Karikatür Sanatçıları Paneli

Gönderen: Tarih: 18 Nisan 2013 – 09:14Yorum Yok

IMG_8163

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi 17 Nisan 2013 Çarşamba günü, ünlü Türk Karikatür Sanatçıları Paneli düzenledi. Panele Refik Tiniş, Selahattin Peksun, Akdağ Saydut, Muhittin Köroğlu, Burak Ergin ve Nuray Çiftçi katıldılar. Akdağ Saydut “Çizgilerle Karikatür Sanatını” Anlattı. Muhittin Köroğlu “Çevre Zamanı” başlıklı çalışmasını öğrencilere tanıttı. Panelin en ilginç tarafı Doğuş  İlkokulu öğrencilerinin panele katılması, en zor soruları bizzat cevaplandırmaları; Nuray Çiftçi ve Burak Ergin  ile birlikte yaptıkları çalışma sonrasında ortaya koydukları göz kamaştırıcı ve şaşırtıcı çalışmalar oldu.

Print Friendly

Yorum bırakın!

Yorumunuzu aşağıya yazın, veya geri izleme ile kendi sitenizden takip edin. Aynı zamanda bu yorumlara üye olabilirsiniz via RSS.

Yorum yaparken lütfen konudan sapmayın.

Bu etiketleri kullanabilirsiniz:

Burası Gravatar uyumlu bir sitedir. Globalce tanımlanan avatarınızı almak için, üye olun: Gravatar.