Grafik Bölüm Başkanı Prof. Nazan Erkmen Accademia belle di arti Albertina,Torino, FİSAD 2015 – Birinci Uluslararası Güzel Sanatlar ve Tasarım Kurumları Torino Sanat Festivali’nde Türkiye’yi ve Üniversitemizi temsil etti
19 Ağustos 2015 – 15:22 | Yorum Yok

UNESCO,İtalyan Kültür Bakanlığı,Gençlik Konseyi,Piedmont Konseyi,Torino Ticaret Bakanlığı,Expo Padiglione, Torino  Kent Konseyi, Torino  Gençlik Teşkilatı gibi pek çok önemli kurumun himayesinde yer alacak olan Accadeamia belle di arti Torino, 1nci Uluslararası FİSAD  Sanat Festivaline 21 ülkeden   …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Ünlü Karikatür Sanatçıları Paneli

Gönderen: Tarih: 18 Nisan 2013 – 09:14Yorum Yok

IMG_8163

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi 17 Nisan 2013 Çarşamba günü, ünlü Türk Karikatür Sanatçıları Paneli düzenledi. Panele Refik Tiniş, Selahattin Peksun, Akdağ Saydut, Muhittin Köroğlu, Burak Ergin ve Nuray Çiftçi katıldılar. Akdağ Saydut “Çizgilerle Karikatür Sanatını” Anlattı. Muhittin Köroğlu “Çevre Zamanı” başlıklı çalışmasını öğrencilere tanıttı. Panelin en ilginç tarafı Doğuş  İlkokulu öğrencilerinin panele katılması, en zor soruları bizzat cevaplandırmaları; Nuray Çiftçi ve Burak Ergin  ile birlikte yaptıkları çalışma sonrasında ortaya koydukları göz kamaştırıcı ve şaşırtıcı çalışmalar oldu.

Print Friendly