SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

VİKO-Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Arasında Gerçekleştirilen Üniversite Sanayi İşbirliği Sonuçlandı

Gönderen: Tarih: 09 Nisan 2013 – 13:45Yorum Yok

893811_443005229115329_439975003_o

2012-2013 Güz döneminde Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü ve VİKO Elektrik Ticaret A.Ş. tarafından “Yaratıcılık ile Deneyimin Uyumlu Buluşması” konseptinde gerçekleştirilen Üniversite – Sanayi işbirliği proje lansmanı ve kokteyli 5 Nisan Cuma günü Doğuş Üniversitesi, H BLok Fuaye alanında gerçekleştirildi.

VİKO ARGE Merkezi Direktörü Orhan Ünal, VİKO Mekanik ARGE Müdürü Çiğdem Yürür, Doğuş Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahir Hasansoy, Doğuş Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Üzlifat Özgümüş, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğretim Üyeleri Yrd. Doç. H. Eser Tezeren ve Yrd. Doç. C. Arslan Özbiçer’in açılış konuşmalarını yaptığı törende üniversite-sanayi işbirliğinin önemi ve bu tür projelerin devamlılığının gerekliliği vurgulandı.