Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü – VİKO İşbirliği

Gönderen: Tarih: 02 Nisan 2013 – 12:06Yorum Yok

2013 ROLL UP_Page_1

2012-2013 Güz döneminde Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü ve VİKO Elektrik Ticaret A.Ş. tarafından “Yaratıcılık ile Deneyimin Uyumlu Buluşması” konseptinde gerçekleştirilen üniversite – sanayi işbirliğinin sonuçları 5 Nisan Cuma günü Doğuş Üniversitesi H BLok Fuaye alanında izleyiciye sunulacaktır.

dogus davetiye_Page_2