SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Yönetmen Olmak

Gönderen: Tarih: 16 Ekim 2009 – 10:08Yorum Yok

Üniversitemizin Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, “Sinemanın Temel Kavramları” dersi kapsamında bölüm öğrencilerinin katılımıyla 16 Ekim 2009 tarihinde “Yönetmen Olmak, Belgesel Sinema, Bir Filmin Çekim Aşamaları” konulu bir söyleşi gerçekleştirildi.

Konuşmacı: Tolga Örnek (Yönetmen)

Düzenleyen: Öğr. Gör. Şükran Akpınar

Söyleşi süresince Gelibolu (2004) ve Devrim Arabaları (2008) filmleriyle tanınan yönetmen Tolga Örnek, öğrencilerin sorularını yanıtladı, film çekme süreci ve zorlukları hakkında bilgi verdi ve öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.