Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı Kurum Mensuplarına Teşekkür Etti
29 Mart 2017 – 16:22 | Yorum Yok

Sanat ve Tasarım Fakültesi; 20 Mart 2017 tarihinde fakültemiz Dekan Yardımcılığını 5 yıl büyük bir başarı ve emekle  sürdüren Grafik Bölümü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Irmak Akçadoğan’a  ve  yoğun emekleri ve özverili çalışmaları  için Kurum …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Yönetmen Olmak

Gönderen: Tarih: 16 Ekim 2009 – 10:08Yorum Yok

Üniversitemizin Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, “Sinemanın Temel Kavramları” dersi kapsamında bölüm öğrencilerinin katılımıyla 16 Ekim 2009 tarihinde “Yönetmen Olmak, Belgesel Sinema, Bir Filmin Çekim Aşamaları” konulu bir söyleşi gerçekleştirildi.

Konuşmacı: Tolga Örnek (Yönetmen)

Düzenleyen: Öğr. Gör. Şükran Akpınar

Söyleşi süresince Gelibolu (2004) ve Devrim Arabaları (2008) filmleriyle tanınan yönetmen Tolga Örnek, öğrencilerin sorularını yanıtladı, film çekme süreci ve zorlukları hakkında bilgi verdi ve öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.