Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Yönetmen Olmak

Gönderen: Tarih: 16 Ekim 2009 – 10:08Yorum Yok

Üniversitemizin Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, “Sinemanın Temel Kavramları” dersi kapsamında bölüm öğrencilerinin katılımıyla 16 Ekim 2009 tarihinde “Yönetmen Olmak, Belgesel Sinema, Bir Filmin Çekim Aşamaları” konulu bir söyleşi gerçekleştirildi.

Konuşmacı: Tolga Örnek (Yönetmen)

Düzenleyen: Öğr. Gör. Şükran Akpınar

Söyleşi süresince Gelibolu (2004) ve Devrim Arabaları (2008) filmleriyle tanınan yönetmen Tolga Örnek, öğrencilerin sorularını yanıtladı, film çekme süreci ve zorlukları hakkında bilgi verdi ve öğrencilerle deneyimlerini paylaştı.