Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Resim Bölümü Öğrencileri’nin “Scrafitto” çalışması.

Gönderen: Tarih: 24 Mayıs 2010 – 13:00Yorum Yok

Fakültemiz Resim Bölümü Öğretim Görevlisi Ekrem Özen “Mozaik, Vitray, Fresk ” dersi kapsamında öğrenciler ile birlikte Sanat ve Tasarım Fakültesi’nin Hasanpaşa yerleşkesinde “Scrafito” tekniğini kullanarak büyük boyutlu bir çalışma gerçekleştirdi.