Doğuş Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni Devlet Büyüklerimizden gelen tebrik mesajlarının okunması ile başladı.Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile tören başladı.

DI0A9389

Doğuş Üniversitesi Müzik Kulübü Koro Dinletisi ile başlayan tören Rektör Prof. Dr. Abdullah Dinçkol’un Açılış Konuşması ile devam etti.

DI0A9442

Rektör Prof. Dr. Abdullah Dinçkol

DI0A9401

Üniversite Dekanları konuşmalarını sırası ile Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahir Hasansoy, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevat Gerni, Mühendislik Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Şule Önsel Ekici ve Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Nazan Erkmen ve Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamide Zafer’i konuşmaları ile devam etti.

DI0A9544 DI0A9568 DI0A9585 DI0A9521 DI0A9541

Üniversitemizi Puan Türlerine göre birincilikle kazanan öğrencilerimiz sahneye davet edilerek ödülleri takdim edildi.

DI0A9620 DI0A9632 DI0A9640 DI0A9650 DI0A9668

DİL-1 Puan türünde üniversitemizi birincilikle kazanan Zehra Cansu Üredi

MF-4 Puan türünde üniversitemizi birincilikle kazanan Anıl Şahin

TM-1 Puan türünde üniversitemizi birincilikle kazanan Berat Boğaçhan Demir

TM-3 Puan türünde üniversitemizi birincilikle kazanan Hüseyin Zeyt Karta

TS-1 Puan türünde üniversitemizi birincilikle kazanan Hasan Alp Adıyaman ve

TS-2 Puan türünde üniversitemizi birincilikle kazanan Burak Yıldız

Ödülleri Rektör Prof. Dr. Abdullah Dinçkol takdim ettiler.

Üniversiteye yeni başlayan öğrenciler saat 13:00’da UYG 100 Üniversite Yaşamına Giriş Programında yer alan dersi dinlemek üzere akademik yaşama başladılar.