SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

Nesneyi Okumak: Eski Şekerlikler ve Yeni Karton Ambalajlar

Gönderen: Tarih: 17 Mayıs 2010 – 12:38Yorum Yok

Türkiye Tasarım Tarihi Topululuğu’nun 5.sini düzenlediği toplantının bu yılki başlığı  “Nesneyi Okumak”dı. Toplantıda, Türkiye tasarım tarihinde nesne/bağlam ilişkisi , tarihsel süreçte nesnelere bakma biçimleri irdelendi.

İzmir Tasarım Festivali ile eş zamanlı düzenlenen toplantıda Endüstri Ürünleri tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Dilek Hocaoğlu “Eski Şekerlikler ve Yeni Karton Ambalajlar” adlı bildirisini sundu.