Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

Nesneyi Okumak: Eski Şekerlikler ve Yeni Karton Ambalajlar

Gönderen: Tarih: 17 Mayıs 2010 – 12:38Yorum Yok

Türkiye Tasarım Tarihi Topululuğu’nun 5.sini düzenlediği toplantının bu yılki başlığı  “Nesneyi Okumak”dı. Toplantıda, Türkiye tasarım tarihinde nesne/bağlam ilişkisi , tarihsel süreçte nesnelere bakma biçimleri irdelendi.

İzmir Tasarım Festivali ile eş zamanlı düzenlenen toplantıda Endüstri Ürünleri tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Dilek Hocaoğlu “Eski Şekerlikler ve Yeni Karton Ambalajlar” adlı bildirisini sundu.