Sanat Ve Tasarım Fakültesi Yeni Akademik Yılda Oyunculuk Bölümüne Öğrencilerini Bekliyor

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan, sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor. Mevcut bölümlerimize ilaveten Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri ile giriyor. Rektörümüz Prof.Dr.Abdullah Dinçkol’un seçici çabaları ile kurulan Oyunculuk Bölümü, özel yetenek sınavı ile öğrenci kaydına başladı. Bölüm başkanlığı görevini Mimar Sinan Üniversitesi Sahne Dekoru Bölüm Başkanlığını uzun yıllar sürdüren Prof. Dr. Bengi Bugay, öğretim üyeleri Yard. Doç. Dr. Tekin Özertem ile Yard. Doç. Tolga İskit. Sahne ve oyunculuk teknikleri, ses, konuşma, metin çözümlemesi, estetik, performans, dans, yaratıcı drama, müzikal ve kamera önü oyunculuğu, oyun ve senaryo yazarlığı alanlarında uygulamalı ve teorik eğitim alacak mezunlarımız sinema, tiyatro, televizyon, radyo, tanıtım ve reklam ile ilgili tüm kurum ve kuruluşlarda oyuncu, sunucu, seslendirme sanatçısı olarak çalışma olanaklarına sahip olacaklar.

Oyunculuk Bölümü’ne başvuracak aday öğrenciler, yazılı sınav ve seçecekleri iki farklı türde (komedi – dram) ve bir şiir okuması ile deneyimli oyuncu akademisyenler tarafından performans değerlendirmesine tabi tutulacak, başarılı olanlar “Oyunculuk” Bölümü öğrencisi olmaya hak kazanacaklardır.

Yeteneğine güvenen öğrencilerimizi bekliyoruz.

Prof. Bengi Bugay Mimar Sinan Üniversitesi Sahne ve Dekor Tasarımı Bölüm Başkanlığı görevini yaptı.

Picture2Picture3

Prof. Bengi Bugay Öğrencileri ile kukla tasarım atölyesinde ve Mezuniyet Töreninde

Picture4

Prof. Dr. Bengi Bugay, Arthur Miller’in Cadı Kazanı adlı oyunu dekor tasarımı

Yard. Doç. Dr. TEKİN ÖZERTEM

Picture5

Rejisör Dergi Sayı 1

Potpuri

Picture7 Picture8 Picture9 Picture10

Picture11 Picture12 Picture13

Picture14 Picture15 Picture16 Picture17 Picture18

Yard. Doç. TOLGA İSKİT Bu Yıl Büyük Ödülü kazandı.

Tiyatro Eleştirmenleri Birliği ‘2017 TEB Ödülleri ” En İyi Erkek Oyuncu TOLGA İSKİT seçildi!

Picture19 Picture20

Picture21

Jako’nun Doğum Günü, Yolcu Sahne Yazan : Roland Topor, Çeviren: M.G. Kırıkkanat, Yöneten: Ersin Umut Güler

Yılın Erkek Oyuncusu Ödülünü Tolga İskit aldı