“İnsan yiyen Pasta, Helikoptere Çarpan Bina” !!Ümraniye Eyüboğlu Koleji Karikatür Kulübu öğrencileri Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesinde

_MG_5527

Ümraniye Eyüboğlu Koleji Karikatür Kulübu Okulu  öğrencileri Doğuş Ünhiversitesi Sanat ve Tasarım fakültesine eğlenceli bir ziyarette bulundular. Logicomix Sergisini  gezen karikatür  kulübu öğrencileri ile çizgi roman sanatçısı Enis  Temizel  çok eğlenceli bir ortamda çizgi roman çalıştayı gerçekleştirdiler. Çizgi romanı karikatürden ayıran özellikler, yaratım süreci,senaryo, uygulama ve kamera hareketleri 11 -12 yaşındaki öğrencilere tanıtıldı. Karikatür kulübu öğrencileri  karikatür bir üst aşamaya taşıyıp öykü de anlatmak istedikleri için  ardışık karelerle anlamlı öyküler oluşturma etüdleri yaptılar. Bu uygulama son derece neşeli bir atmosferde yer aldı.  İnsan yiyen Pasta, helikoptere çarpan bina, gibi aksiyon çizimleri çocukların hayal gücü serbest bırakılarak anacak tekniklerle de birleştirilerek uygulandı. Enis Temizel ve karikatür kulübu öğrencileri tekrar buluşmak üzere sözleştiler.