Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

“İnsan yiyen Pasta, Helikoptere Çarpan Bina” !!Ümraniye Eyüboğlu Koleji Karikatür Kulübu öğrencileri Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesinde

Gönderen: Tarih: 26 Şubat 2013 – 16:30Yorum Yok

_MG_5527

Ümraniye Eyüboğlu Koleji Karikatür Kulübu Okulu  öğrencileri Doğuş Ünhiversitesi Sanat ve Tasarım fakültesine eğlenceli bir ziyarette bulundular. Logicomix Sergisini  gezen karikatür  kulübu öğrencileri ile çizgi roman sanatçısı Enis  Temizel  çok eğlenceli bir ortamda çizgi roman çalıştayı gerçekleştirdiler. Çizgi romanı karikatürden ayıran özellikler, yaratım süreci,senaryo, uygulama ve kamera hareketleri 11 -12 yaşındaki öğrencilere tanıtıldı. Karikatür kulübu öğrencileri  karikatür bir üst aşamaya taşıyıp öykü de anlatmak istedikleri için  ardışık karelerle anlamlı öyküler oluşturma etüdleri yaptılar. Bu uygulama son derece neşeli bir atmosferde yer aldı.  İnsan yiyen Pasta, helikoptere çarpan bina, gibi aksiyon çizimleri çocukların hayal gücü serbest bırakılarak anacak tekniklerle de birleştirilerek uygulandı. Enis Temizel ve karikatür kulübu öğrencileri tekrar buluşmak üzere sözleştiler.