Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Mimarlık

Mimarlık Bölümü Proje Sergisi Açıldı

Gönderen: Tarih: 26 Şubat 2013 – 10:58Yorum Yok

_MG_5354

_MG_5368

1997 yılında kurulmuş olan Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü 2008 yılında kuruldu. Bölümün kuruluşundan bu yana ilk kez Öğrencilerin başarılı Mimari Tasarım dersleri projeleri  fakülte mensuplarına tanıtıldı. Sergide Ahmet Bozdemir, Murat Keşke, Buse Adıgüzel, Şengül Has, Süleyman Tatlı, Yaşar Ermiş, Melike Çıkrıkçı, İsmail Konca, Nurullah Doğru, Gülfidan Çiçek, Aytaç Bingöl, Mehmet Bayazıt, Pınar Çavuşoğlu, Harun Gökberk Gönenç, Kemal İnce, Mustafa Özturan, Ali Sait Çağlayan, Ömer Şanlıer, Oktay Demirli, Hatice Kübra Süslü, Evser Koyunbaba, Uğur Eroğlu, Ömer Yılmazer, Yavuz Selim Kaya, Berrin Aksoy, Esra Hodancı, Mustafa Akyol, Ercan Çelikel, Merve Yapar, Betül Balcı ve İrem Yörük adlı öğrencilerin Konut Tasarımı Projeleri, Merve Kahveci adlı öğrencinin Restaurant Tasarımı Projesi, Mehmet Bayazıt ve Yonca Özyurtlu adlı öğrencilerin Lise Eğitim Binası Tasarımı Projeleri , Ayben Erdoğan’ın Kitap,Görüntü,Ses Evi Tasarımı ve Moda Atölyesi Tasarımı Projesi, Mehmet Ali Kaba, Cemil Can Küstür adlı öğrencilerin Kültür Merkezi Tasarımı Projeleri, Burak Diker ve Ahmet Çetinkara adlı öğrencilerin Otel Tasarımı Projeleri, Can Tarık Keskin’in Toplu Konut Tasarımı Projesi, Aslı Özdemir’in Sinema ve Sergi Salonu Tasarımı Projesi, Yasin Yıldız’ın Görsel Sanatlar Okul Tasarımı Projesi, Oytun Gür Günel’in Medyatek Projesi, Pınar Yağdı, Mehmet Hakan Filik ve Cihan Yolcu adlı öğrencilerin  Bitirme Proje konusu olan Kültür Merkezi Tasarımı Projeleri  ilgi ile izlendi. Mimari Tasarım Dersleri sürecinde ortaya çıkan  Mimari Projelerin sergisi her yıl tekrarlanacağı açılışta öğrencilere bildirildi. Sergi 28 Şubat 2013 tarihine kadar gezilebilinir.