Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Doğuş Üniversitesi Archidoğuş Kulübü, Mimar Prof. Dr. Uğur Tanyeli’yi ağırlıyor.

Gönderen: Tarih: 26 Şubat 2013 – 14:43Yorum Yok

IMG_2376

Prof. Dr. Uğur Tanyeli’nin “Türkiye’de Güncel Mimarlık Ortamı ve Tasarlayan ve Yazan Sazanlar” başlıklı söyleşisi, 25 Şubat 2013 Pazartesi günü saat 14:00’te Doğuş Üniversitesi Acıbadem Kampüsü H Blok Tiyatro Salonu’nda büyük bir ilgi ile izlendi. Öğrencilerin sorularıyla zenginleşen söyleşide Prof. Dr. Tanyeli, farklı düşünme olanaklarının mutlaka var olması gerekliliği üzerinde durdu ve gündem üretimi ile mimarlık üretiminin bağlantılı olduğuna, değişim üretmek için gündemi değiştirebilmek gerektiğine işaret etti.

Archidoğuş Kulübü 2012-2013 Bahar Yarıyılı’nda yeni konuklarla bu söyleşilere devam edecek.

uğur tanyeli afiş