Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Doğuş Üniversitesi Archidoğuş Kulübü, Mimar Prof. Dr. Uğur Tanyeli’yi ağırlıyor.

Gönderen: Tarih: 26 Şubat 2013 – 14:43Yorum Yok

IMG_2376

Prof. Dr. Uğur Tanyeli’nin “Türkiye’de Güncel Mimarlık Ortamı ve Tasarlayan ve Yazan Sazanlar” başlıklı söyleşisi, 25 Şubat 2013 Pazartesi günü saat 14:00’te Doğuş Üniversitesi Acıbadem Kampüsü H Blok Tiyatro Salonu’nda büyük bir ilgi ile izlendi. Öğrencilerin sorularıyla zenginleşen söyleşide Prof. Dr. Tanyeli, farklı düşünme olanaklarının mutlaka var olması gerekliliği üzerinde durdu ve gündem üretimi ile mimarlık üretiminin bağlantılı olduğuna, değişim üretmek için gündemi değiştirebilmek gerektiğine işaret etti.

Archidoğuş Kulübü 2012-2013 Bahar Yarıyılı’nda yeni konuklarla bu söyleşilere devam edecek.

uğur tanyeli afiş