SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Resim Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Serap M. Eyrenci’nin Resimleri MKM Beşiktaş Çağdaş Sanatlar Galerisi’nde düzenlenen “Yolu Trabzon’dan Geçenler” Sergisinde İzleyiciyle Buluştu.

Gönderen: Tarih: 26 Şubat 2013 – 10:07Yorum Yok

Resim Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Serap M. Eyrenci’nin Resimleri MKM Beşiktaş Çağdaş Sanatlar Galerisi’nde düzenlenen  “Yolu Trabzon’dan Geçenler” Sergisinde İzleyiciyle Buluştu.

MKM Beşiktaş Çağdaş Galerisi, Trabzon Araştırmaları Merkezi Vakfı’nın (TAMEV), Trabzon’lu ya da Trabzon’dan yolu geçen  dört kuşak sanatçıyı biraraya getirdiği önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Serginin 13 Şubat 2013 akşamı yapılan  genel açılışı öncesinde, 12 Şubat akşamı saat 19.00-20.30 arasında  sanat, siyaset ve iş dünyasının önemli simaları ile basının yer alacağı özel bir davet verildi. Bu davette ; vefat etmiş hocalardan Zeki Kocamemi ve  Bedri Rahmi Eyüboğlu ile yaşayan en eski “Yolu Trabzon’dan Geçen Sanatçı” Kayıhan Keskinok’un  “Hocaların Hocası” ödülü ile onurlandırılacağı bir de tören yapıldı.

Sergi, 13-28 Şubat tarihlerinde  pazartesi günleri hariç 10:30-19:30 saatleri arasında tüm  sanatseverlerin ilgisine açık olacaktır.

_DSC0021 (Small)
Sarı Yorgan_114X146_Tu1alUzerineYagliboya