Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Resim Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Serap M. Eyrenci’nin Resimleri MKM Beşiktaş Çağdaş Sanatlar Galerisi’nde düzenlenen “Yolu Trabzon’dan Geçenler” Sergisinde İzleyiciyle Buluştu.

Gönderen: Tarih: 26 Şubat 2013 – 10:07Yorum Yok

Resim Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Serap M. Eyrenci’nin Resimleri MKM Beşiktaş Çağdaş Sanatlar Galerisi’nde düzenlenen  “Yolu Trabzon’dan Geçenler” Sergisinde İzleyiciyle Buluştu.

MKM Beşiktaş Çağdaş Galerisi, Trabzon Araştırmaları Merkezi Vakfı’nın (TAMEV), Trabzon’lu ya da Trabzon’dan yolu geçen  dört kuşak sanatçıyı biraraya getirdiği önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Serginin 13 Şubat 2013 akşamı yapılan  genel açılışı öncesinde, 12 Şubat akşamı saat 19.00-20.30 arasında  sanat, siyaset ve iş dünyasının önemli simaları ile basının yer alacağı özel bir davet verildi. Bu davette ; vefat etmiş hocalardan Zeki Kocamemi ve  Bedri Rahmi Eyüboğlu ile yaşayan en eski “Yolu Trabzon’dan Geçen Sanatçı” Kayıhan Keskinok’un  “Hocaların Hocası” ödülü ile onurlandırılacağı bir de tören yapıldı.

Sergi, 13-28 Şubat tarihlerinde  pazartesi günleri hariç 10:30-19:30 saatleri arasında tüm  sanatseverlerin ilgisine açık olacaktır.

_DSC0021 (Small)
Sarı Yorgan_114X146_Tu1alUzerineYagliboya