Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Mimarlık

Mimarlık Öğrencileri Proje Sergisi 2013

Gönderen: Tarih: 18 Şubat 2013 – 10:53Yorum Yok

19 Şubat 2013 tarihinde Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü Öğrencilerinin Projeleri, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Sergi Salonu’nda sergilenecektir. Sergi 28 Şubat 2013 tarihine kadar açık kalacaktır.

DU_MimarlikSergi_Daveti