Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof.Sıtkı M. Erinç’in Makalesi Harvard Üniversitesi Tarafından Yayınlandı.

Gönderen: Tarih: 12 Şubat 2013 – 16:59Yorum Yok

Harvard Üniversitesi Yakın Doğu Dilleri ve Kültürleri Bölümü tarafından basılan “Journal of Turkish Studies” (Türklük Bilgisi Araştırmaları) dergisi yayın kurulunun daveti ile Aralık 2012 38. Sayısında Sanat ve Tasarım Fakültemizin değerli öğretim üyesi Prof.Dr.Sıtkı M. Erinç’in “Ders: Bilge Karasu” isimli makalesi yayınlanmıştır.

SERINC059-791x1024 (Small)SERINC2060-701x1024 (Small)