SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof.Sıtkı M. Erinç’in Makalesi Harvard Üniversitesi Tarafından Yayınlandı.

Gönderen: Tarih: 12 Şubat 2013 – 16:59Yorum Yok

Harvard Üniversitesi Yakın Doğu Dilleri ve Kültürleri Bölümü tarafından basılan “Journal of Turkish Studies” (Türklük Bilgisi Araştırmaları) dergisi yayın kurulunun daveti ile Aralık 2012 38. Sayısında Sanat ve Tasarım Fakültemizin değerli öğretim üyesi Prof.Dr.Sıtkı M. Erinç’in “Ders: Bilge Karasu” isimli makalesi yayınlanmıştır.

SERINC059-791x1024 (Small)SERINC2060-701x1024 (Small)