Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof.Sıtkı M. Erinç’in Makalesi Harvard Üniversitesi Tarafından Yayınlandı.

Gönderen: Tarih: 12 Şubat 2013 – 16:59Yorum Yok

Harvard Üniversitesi Yakın Doğu Dilleri ve Kültürleri Bölümü tarafından basılan “Journal of Turkish Studies” (Türklük Bilgisi Araştırmaları) dergisi yayın kurulunun daveti ile Aralık 2012 38. Sayısında Sanat ve Tasarım Fakültemizin değerli öğretim üyesi Prof.Dr.Sıtkı M. Erinç’in “Ders: Bilge Karasu” isimli makalesi yayınlanmıştır.

SERINC059-791x1024 (Small)SERINC2060-701x1024 (Small)