Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Fotoğraf Sergisi H Blok Fuaye’de Sergilendi

Gönderen: Tarih: 12 Şubat 2013 – 14:28Yorum Yok

_MG_5101

11 Şubat 2013 tarihinde H Blok Fuaye Sergi Salonunda Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı, Resim, Grafik ve Endüstri Tasarımı Öğrencileri tarafından açılan  “Fotoğraf Sergisi” büyük ilgi gördü.  Öğretim Görevlisi Gökhan Süsler’in eğittiği öğrenciler Alara Yılmazkulaş, Barbaros Çalışkan, Mine Görgün, Meliha Güler, Yasemin Can, Yusuf Karaosmanoğlu, Kübra Karnapoğlu, Sefa Taşkara, Sertaç Gülseren, Umut Can Erduran, Abdülkadir Oğuzhan, Ayla Doğutaş, Fatoş Abay, Yasemin Salar, Zeynep Velidedeoğlu ve Basri Gündoğdu’nun büyük ebattaki yapıtları bu sergide yer aldı. Öğrencilerin Balat’ta genellikle eski binalardan aldıkları detaylar,  Kadıköy Rıhtımında güncel yaşamdan kareler, yaşlıların büyük boy portreleri ve portreler üzerinde yağlıboya müdaheleler ile gerçekleştirdikleri fantastik anlatımlar,”gözüm üzerinde”başlıklı göz çalışmaları  ve minimalist bir bakış açısı ile  günümüz genç sanat anlayışına atıflar gönderen “içsel korkular” başlıklı fotoğraf çalışması da bu başarılı denemeler arasında yer aldı. Sergiye, Rektör Prof. Dr. Talha Dinibütün, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahir Hasansoy, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Ataç Soysal, öğretim üyeleri ve öğrencileri ve aileleri sergiye büyük ilgi gösterdi. Sergi 22 Şubat 2013 tarihine kadar açık kalacak.