Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı

Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Sosyal Sorumluluk Projesi

Gönderen: Tarih: 05 Şubat 2013 – 15:59Yorum Yok

_MG_7338

fotoğraf01

Sanat ve Tasarım Fakültesi önemli bir sosyal sorumluluk projesini daha üstlendi. Kadıköy Rehberlik ve Rehabilitasyon Merkezi işbirliği ile başlatılan sanat yolu ile  rehabilitasyon çalışmalarında Görsel İletişim Tasarımı ve Grafik Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri   görev aldılar. Yirmibeş  ilk öğretim öğrencisine sanat sevgisi ve yaşam şevki vermek üzere başlatılan  sanat eğitimi  çalışmalarında  öğrencilere görsel algı ve yaratıcılıklarını geliştirmelerini sağlayacak çalışmalar yer aldı ve ileride de bu çalışmaların sürdürülmesi için eğitim verildi.  Projede Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Funda Gün Savaş, Bölüm öğretim üyesi Yrd. Doç. Mustafa Bülbül,Öğr. Gör. Nil Yenituna,  Grafik Bölümü Öğr. gör. Duygu Beykal İz , Gökhan Süsler ve öğrenciler görev aldılar. Atölye çalışmaları ışıkla çizim, fotoğraf çekimi, story board düzenleme, origami, light painting (ışıkla çizim) ve resim çalışmaları ile devam edecek;  bir sergi ile topluma tanıtılacaktır. Çalışmalar  24 Ocak ve 5 Şubat 2013 tarihlerinde yer aldı.

_MG_7468