SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı

Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Sosyal Sorumluluk Projesi

Gönderen: Tarih: 05 Şubat 2013 – 15:59Yorum Yok

_MG_7338

fotoğraf01

Sanat ve Tasarım Fakültesi önemli bir sosyal sorumluluk projesini daha üstlendi. Kadıköy Rehberlik ve Rehabilitasyon Merkezi işbirliği ile başlatılan sanat yolu ile  rehabilitasyon çalışmalarında Görsel İletişim Tasarımı ve Grafik Bölümü öğretim üyeleri ve öğrencileri   görev aldılar. Yirmibeş  ilk öğretim öğrencisine sanat sevgisi ve yaşam şevki vermek üzere başlatılan  sanat eğitimi  çalışmalarında  öğrencilere görsel algı ve yaratıcılıklarını geliştirmelerini sağlayacak çalışmalar yer aldı ve ileride de bu çalışmaların sürdürülmesi için eğitim verildi.  Projede Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Funda Gün Savaş, Bölüm öğretim üyesi Yrd. Doç. Mustafa Bülbül,Öğr. Gör. Nil Yenituna,  Grafik Bölümü Öğr. gör. Duygu Beykal İz , Gökhan Süsler ve öğrenciler görev aldılar. Atölye çalışmaları ışıkla çizim, fotoğraf çekimi, story board düzenleme, origami, light painting (ışıkla çizim) ve resim çalışmaları ile devam edecek;  bir sergi ile topluma tanıtılacaktır. Çalışmalar  24 Ocak ve 5 Şubat 2013 tarihlerinde yer aldı.

_MG_7468