Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Hüseyin Özdemir Fotograf Sergisi Doğuş Üniversitesi’nde

Gönderen: Tarih: 20 Mayıs 2010 – 15:52Yorum Yok

FİAP Uluslararası Doğa Bienali’nde Gümüş Madalya’ya layık görülen, Roma Üniversitesi Fotoğraf Müzesi ve Çağdaş Sanatlar Müzesi’nde eserleri bulunan fotoğraf sanatçısı  Hüseyin Özdemir son çalışmalarını 21 Mayıs-4 Haziran 2010 tarihleri arasında Doğuş Üniversitesi Acıbadem Kampüsü’nde sergileyecek. Bugüne kadar pek çok kişisel ve karma fotoğraf sergilerinde imzası bulunan Özdemir, aynı zamanda Marmara Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Doğuş Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak fotoğrafa gönül vermiş öğrenciler yetiştiriyor.