SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Hüseyin Özdemir Fotograf Sergisi Doğuş Üniversitesi’nde

Gönderen: Tarih: 20 Mayıs 2010 – 15:52Yorum Yok

FİAP Uluslararası Doğa Bienali’nde Gümüş Madalya’ya layık görülen, Roma Üniversitesi Fotoğraf Müzesi ve Çağdaş Sanatlar Müzesi’nde eserleri bulunan fotoğraf sanatçısı  Hüseyin Özdemir son çalışmalarını 21 Mayıs-4 Haziran 2010 tarihleri arasında Doğuş Üniversitesi Acıbadem Kampüsü’nde sergileyecek. Bugüne kadar pek çok kişisel ve karma fotoğraf sergilerinde imzası bulunan Özdemir, aynı zamanda Marmara Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Doğuş Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak fotoğrafa gönül vermiş öğrenciler yetiştiriyor.