Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı Kurum Mensuplarına Teşekkür Etti
29 Mart 2017 – 16:22 | Yorum Yok

Sanat ve Tasarım Fakültesi; 20 Mart 2017 tarihinde fakültemiz Dekan Yardımcılığını 5 yıl büyük bir başarı ve emekle  sürdüren Grafik Bölümü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Irmak Akçadoğan’a  ve  yoğun emekleri ve özverili çalışmaları  için Kurum …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Hüseyin Özdemir Fotograf Sergisi Doğuş Üniversitesi’nde

Gönderen: Tarih: 20 Mayıs 2010 – 15:52Yorum Yok

FİAP Uluslararası Doğa Bienali’nde Gümüş Madalya’ya layık görülen, Roma Üniversitesi Fotoğraf Müzesi ve Çağdaş Sanatlar Müzesi’nde eserleri bulunan fotoğraf sanatçısı  Hüseyin Özdemir son çalışmalarını 21 Mayıs-4 Haziran 2010 tarihleri arasında Doğuş Üniversitesi Acıbadem Kampüsü’nde sergileyecek. Bugüne kadar pek çok kişisel ve karma fotoğraf sergilerinde imzası bulunan Özdemir, aynı zamanda Marmara Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Doğuş Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak fotoğrafa gönül vermiş öğrenciler yetiştiriyor.