Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Doğuş Üniversitesi Sanat Galerisi, Salonlarını Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerine Açıyor

Gönderen: Tarih: 18 Mayıs 2010 – 15:40Yorum Yok

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Sanat Galerisi, 18 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında İstanbul Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü son sınıf öğrencilerinin çalışmalarını sanatseverlerle buluşturuyor. Güzel Sanatlar Fakültelerine hazırlanan öğrencilerle yıl boyu sürdürdüğü iletişimi, geleceğin sanatçılarına yönelik desteğe dönüştüren Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim elemanları, sanatçıları sanatseverlerle buluşturduğu Sanat Galerisi’nde öğrencilerin çalışmalarını sergileyerek sürdürüyor.