Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı Kurum Mensuplarına Teşekkür Etti
29 Mart 2017 – 16:22 | Yorum Yok

Sanat ve Tasarım Fakültesi; 20 Mart 2017 tarihinde fakültemiz Dekan Yardımcılığını 5 yıl büyük bir başarı ve emekle  sürdüren Grafik Bölümü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Irmak Akçadoğan’a  ve  yoğun emekleri ve özverili çalışmaları  için Kurum …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Doğuş Üniversitesi Sanat Galerisi, Salonlarını Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerine Açıyor

Gönderen: Tarih: 18 Mayıs 2010 – 15:40Yorum Yok

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Sanat Galerisi, 18 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında İstanbul Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü son sınıf öğrencilerinin çalışmalarını sanatseverlerle buluşturuyor. Güzel Sanatlar Fakültelerine hazırlanan öğrencilerle yıl boyu sürdürdüğü iletişimi, geleceğin sanatçılarına yönelik desteğe dönüştüren Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim elemanları, sanatçıları sanatseverlerle buluşturduğu Sanat Galerisi’nde öğrencilerin çalışmalarını sergileyerek sürdürüyor.