SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Doğuş Üniversitesi Sanat Galerisi, Salonlarını Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerine Açıyor

Gönderen: Tarih: 18 Mayıs 2010 – 15:40Yorum Yok

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Sanat Galerisi, 18 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında İstanbul Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü son sınıf öğrencilerinin çalışmalarını sanatseverlerle buluşturuyor. Güzel Sanatlar Fakültelerine hazırlanan öğrencilerle yıl boyu sürdürdüğü iletişimi, geleceğin sanatçılarına yönelik desteğe dönüştüren Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim elemanları, sanatçıları sanatseverlerle buluşturduğu Sanat Galerisi’nde öğrencilerin çalışmalarını sergileyerek sürdürüyor.