ÜNİVERSİTEMİZ GRAFİK BÖLÜMÜ TARAFINDAN DÜZENLENEN “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” PANELİ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ 20.YIL DÖNÜMÜ KUTLAMA ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA KARİKATÜR EVİ’NDE YAPILACAK
26 Nisan 2017 – 11:28 | Yorum Yok

27 Nisan 2017 Perşembe günü 09:30-17:00 saatleri arasında Kadıköy Belediyesi Karikatür Evi’nde yapılacak olan “ULUSLARARASI YAZAR-ÇİZER BİRLİKTELİĞİ” başlıklı panel izleyicilere sunulacaktır.
Açılışını Kent Konseyi Başkanı Sayın Saltuk Yüceer, Sayın Dekanımız Prof. Nazan Erkmen ve Kadıköy Evi Birim …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

Endüstri Ürünleri Tasarım Bölümü VİKO Fabrikasını Ziyaret Etti

Gönderen: Tarih: 02 Ocak 2013 – 16:33Yorum Yok

DSC_3824

2012/2013 Güz döneminde Doğuş Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü ve VİKO Elektrik arasında sağlanan Üniversite Sanayi İşbirliği kapsamında gerçekleştirilen “Elektrik Anahtarı Tasarımı” projesinde  24 Aralık 2012 Pazartesi günü VİKO’ya fabrika ziyareti yapıldı.

Öğrenciler, Yrd. Doç. H. Eser Tezeren ve Öğr. Gör. Özlem Devrim eşliğinde fabrikanın üretim hattını inceledi ve tasarımları üzerinden kritik aldılar.