Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

Endüstri Ürünleri Tasarım Bölümü VİKO Fabrikasını Ziyaret Etti

Gönderen: Tarih: 02 Ocak 2013 – 16:33Yorum Yok

DSC_3824

2012/2013 Güz döneminde Doğuş Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü ve VİKO Elektrik arasında sağlanan Üniversite Sanayi İşbirliği kapsamında gerçekleştirilen “Elektrik Anahtarı Tasarımı” projesinde  24 Aralık 2012 Pazartesi günü VİKO’ya fabrika ziyareti yapıldı.

Öğrenciler, Yrd. Doç. H. Eser Tezeren ve Öğr. Gör. Özlem Devrim eşliğinde fabrikanın üretim hattını inceledi ve tasarımları üzerinden kritik aldılar.