Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

Endüstri Ürünleri Tasarım Bölümü VİKO Fabrikasını Ziyaret Etti

Gönderen: Tarih: 02 Ocak 2013 – 16:33Yorum Yok

DSC_3824

2012/2013 Güz döneminde Doğuş Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü ve VİKO Elektrik arasında sağlanan Üniversite Sanayi İşbirliği kapsamında gerçekleştirilen “Elektrik Anahtarı Tasarımı” projesinde  24 Aralık 2012 Pazartesi günü VİKO’ya fabrika ziyareti yapıldı.

Öğrenciler, Yrd. Doç. H. Eser Tezeren ve Öğr. Gör. Özlem Devrim eşliğinde fabrikanın üretim hattını inceledi ve tasarımları üzerinden kritik aldılar.