SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı

Bir Film Nasıl Pazarlanır, Halkla İlişkiler Filmlere Nasıl Katkı Sağlar

Gönderen: Tarih: 15 Kasım 2009 – 09:51Yorum Yok

Üniversitemizin Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü etkinlikleri kapsamında bölüm öğrencileri ile 14 Nisan 2009 tarihinde “Bir Film Nasıl Pazarlanır, Halkla İlişkiler Filmlere Nasıl Katkı Sağlar”  konulu bir söyleşi gerçekleştirildi.

Bir Film Nasıl Pazarlanır

Konuşmacı: Nizam Eren (Sinema Halkla İlişkiler Uzmanı)

Düzenleyen: Öğr. Gör. Şükran Akpınar

Söyleşi süresince Sinema Halkla İlişkiler Uzmanı Nizam Eren, öğrencilerle bilgi ve tecrübelerini paylaştı, öğrencilerin sorularını yanıtladı ve görüşlerini değerlendirdi.