Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı, Öğrencilerden, Sanat ve Tasarım Fakültesi

MOSDER Mobilya Tasarım Yarışmasından 3. lük Ödülü İdil Turan’a

Gönderen: Tarih: 20 Nisan 2010 – 19:51Yorum Yok

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğrencisi İdil Turan MOSDER 6. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması Aksesuar Kategorisinde 3.’lük ödülü almaya hak kazanmıştır.

Öğrencimizi kutlar, okul sonrası profesyonel yaşamında başarılar dileriz.