ÜNİVERSİTEMİZ TARAFINDAN HAZIRLANAN ULUSLARARASI 8 MART KADIN HAKLARI HAFTASI ETKİNLİK PROGRAMI KGS KAPSAMINDA YER ALACAK

8 mart panel afişi 2iversitemiz tarafından hazırlanan 8 Mart Kadın Hakları Günü Etkinlik Haftası programları bilginize sunulmaktadır.

9 Mart 2017 Perşembe günü, 5nci Blok Gözaçan Konferans Salonunda yer alacak olan Uluslarası Panel ve Uluslarası Sergi KGS kapsamında izleyicilere sunulacaktır. Etkinlik açılışı 4ncü Blok ve 5nci Blok sergi alanlarında yer alan sergi açılışlarla başlayacaktır. Sergi uluslararası nitelikte olup, tüm üniversitelerden katılımcı sanatçı kadın öğretim üyelerinin, mezunlarımızın ve öğrencilerimizin eserlerinden oluşmaktadır. Açılışı Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Abdullah Dinçkol tarafından yapılacak olan panelde Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Hyun Sook Tekin Schubert’in eserlerini icra edecek, Üniversitemiz Dans Kulubu öğrencileri dans gösterimleri ile günümüzü renklendireceklerdir. Hukuk Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hamide Zafer, Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Şule Önsel Ekici, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekan Vekili Prof. Nazan Erkmen, Mimarlık Bölümü öğretim üyesi Prof. Afife Batur ve L’Aquilla Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyesi sanatçı Prof. Lea Contestabile’ “Kadın ve Sanat” ve mesleki alanları ile ilgili konuşmaları, ayrıca Kadıköy Belediye Başkanımızın da açılışta bulunacağı ve Başkan Yardımcısı Bahar Yalçın’ın “İstihdam ve Kadın” başlıklı konuşması program içerisinde yer almaktadır. Oturum Başkanları Ünivresitemiz Hukuk Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Güzin Üçışık ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Nüket Saraçel’dir.

8 mart panel afişi

KGS kapsamında yer alacak olan etkinliğe tüm öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimiz davetlidir.