Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Nazan Erkmen’in Resimlediği Kitaplar Kore’de Basılıyor
18 Eylül 2014 – 16:18 | Yorum Yok

Kore Bridging Group Yayınevi “Hans Christian Andersen En iyi Çizer” ödülüne çeşitli ülkelerden aday gösterilen illüstratörlerin kitaplarını basma kararı aldı. 2008’de bu ödüle  Türkiye’den aday gösterilen Nazan Erkmen’in Kel Kedi, Sevdalı Fare, Bir Bennudur İstanbul, …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Kitap, okuna sevgisi ve Kütüphane Konulu Afiş Yarışması Mansiyon ve Başarı Belgesi

Gönderen: Tarih: 07 Nisan 2010 – 16:16Yorum Yok
Doğuş Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü öğrencilerinden Hudut Başar Özöğüt T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığının, toplumun okuma bilincinin geliştirilmesi amacıyla “kitap”, “okuma sevgisi” ve “kütüphane” konularında düzenlediği afiş tasarımı yarışmasında 490 tasarım arasından Teknolojik-2 adlı afiş tasarımı Mansiyon Ödülü, Teknolojik-1 ve Teknolojik-3 adlı afiş tasarımları Başarı Belgeleri ve  Enis Akyol ise Virgül-1 afiş tasarımı ile başarı belgesi kazanmışlardır.

Print Friendly

Yorum bırakın!

Yorumunuzu aşağıya yazın, veya geri izleme ile kendi sitenizden takip edin. Aynı zamanda bu yorumlara üye olabilirsiniz via RSS.

Yorum yaparken lütfen konudan sapmayın.

Bu etiketleri kullanabilirsiniz:

Burası Gravatar uyumlu bir sitedir. Globalce tanımlanan avatarınızı almak için, üye olun: Gravatar.