Albertina Üniversitesi ile İllüstrasyon Çalıştayı Yapıldı
19 Temmuz 2017 – 11:31 | Yorum Yok

GRAFİK BÖLÜMÜ ALBERTİNA ÜNİVERSİTESİ GRAFİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. DANİELE GAY İLE ÇALIŞTAY DÜZENLEDİ

Accademia di belle di arti Albertina, Torino  Üniversitesi Grafik Bölümü öğretim üyesi ünlü …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Kitap, okuna sevgisi ve Kütüphane Konulu Afiş Yarışması Mansiyon ve Başarı Belgesi

Gönderen: Tarih: 07 Nisan 2010 – 16:16Yorum Yok
Doğuş Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü öğrencilerinden Hudut Başar Özöğüt T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığının, toplumun okuma bilincinin geliştirilmesi amacıyla “kitap”, “okuma sevgisi” ve “kütüphane” konularında düzenlediği afiş tasarımı yarışmasında 490 tasarım arasından Teknolojik-2 adlı afiş tasarımı Mansiyon Ödülü, Teknolojik-1 ve Teknolojik-3 adlı afiş tasarımları Başarı Belgeleri ve  Enis Akyol ise Virgül-1 afiş tasarımı ile başarı belgesi kazanmışlardır.