ANİMASYON VE GÖRSEL EFEKT PANELİ
08 Ocak 2016 – 15:02 | ANİMASYON VE GÖRSEL EFEKT PANELİ için yorumlar kapalı

Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü, Kültürel Gelişim Seminerleri Kapsamında bu hafta medya sektöründe 3D artist ikizleri olarak tanınan Hasan ve Hüseyin Karaaslan’ı “Animasyon ve Görsel Efekt” konulu panelde konuk etti.
Doğuş …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Kitap, okuna sevgisi ve Kütüphane Konulu Afiş Yarışması Mansiyon ve Başarı Belgesi

Gönderen: Tarih: 07 Nisan 2010 – 16:16Yorum Yok
Doğuş Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü öğrencilerinden Hudut Başar Özöğüt T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığının, toplumun okuma bilincinin geliştirilmesi amacıyla “kitap”, “okuma sevgisi” ve “kütüphane” konularında düzenlediği afiş tasarımı yarışmasında 490 tasarım arasından Teknolojik-2 adlı afiş tasarımı Mansiyon Ödülü, Teknolojik-1 ve Teknolojik-3 adlı afiş tasarımları Başarı Belgeleri ve  Enis Akyol ise Virgül-1 afiş tasarımı ile başarı belgesi kazanmışlardır.

Print Friendly