Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç. Mustafa Bülbül yapım ve yönetmenliğini yaptığı belgesel filmlerin ilk gösterimini Üniversitemizde gerçekleştirdi.
29 Nisan 2016 – 15:08 | Yorum Yok

Türkiye Büyük Millet Meclisi, Milli Saraylar ile Doğuş Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi işbirliğinde gerçekleştirilen, “Altın Eller Altın Ustalar:Çömlekçi Hasan Usta” ve “Fabrika-i Hümayun:Yıldız Porselen” isimli belgesel filmlerin ilk gösterimleri 27 Nisan 2016 tarihinde Üniversitemiz …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Kitap, okuna sevgisi ve Kütüphane Konulu Afiş Yarışması Mansiyon ve Başarı Belgesi

Gönderen: Tarih: 07 Nisan 2010 – 16:16Yorum Yok
Doğuş Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü öğrencilerinden Hudut Başar Özöğüt T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığının, toplumun okuma bilincinin geliştirilmesi amacıyla “kitap”, “okuma sevgisi” ve “kütüphane” konularında düzenlediği afiş tasarımı yarışmasında 490 tasarım arasından Teknolojik-2 adlı afiş tasarımı Mansiyon Ödülü, Teknolojik-1 ve Teknolojik-3 adlı afiş tasarımları Başarı Belgeleri ve  Enis Akyol ise Virgül-1 afiş tasarımı ile başarı belgesi kazanmışlardır.

Print Friendly