Üniversitemiz Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim üyelerinin Erasmus Programı kapsamında Belçika ziyaretleri
21 Mayıs 2015 – 16:34 | Yorum Yok

Üniversitemiz Sanat ve Tasarım Fakültesi öğretim üyelerinden  Prof. Nazan Erkmen, Prof. Ayşe Özel ve Yrd. Doç. Mustafa Bülbül 27 Nisan-1 Mayıs 2015 tarihleri arasında Erasmus Programı Ders Verme Hareketliliği kapsamında “Académie des Beaux-Arts de Tournai …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Kitap, okuna sevgisi ve Kütüphane Konulu Afiş Yarışması Mansiyon ve Başarı Belgesi

Gönderen: Tarih: 07 Nisan 2010 – 16:16Yorum Yok
Doğuş Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü öğrencilerinden Hudut Başar Özöğüt T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığının, toplumun okuma bilincinin geliştirilmesi amacıyla “kitap”, “okuma sevgisi” ve “kütüphane” konularında düzenlediği afiş tasarımı yarışmasında 490 tasarım arasından Teknolojik-2 adlı afiş tasarımı Mansiyon Ödülü, Teknolojik-1 ve Teknolojik-3 adlı afiş tasarımları Başarı Belgeleri ve  Enis Akyol ise Virgül-1 afiş tasarımı ile başarı belgesi kazanmışlardır.

Print Friendly