GRAFİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ EZGİ KARAATA HEDİYEM İSTANBUL İLLÜSTRASYON YARIŞMASINDA İKİNCİLİK ÖDÜLÜ KAZANDI
27 Haziran 2016 – 10:54 | Yorum Yok

Grafik Bölümü  Öğr. Gör. Ezgi Karaata İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan “Hediyem İstanbul İllüstrasyon Yarışması”nda İki Yaka adlı eseri ile  İkincilik Ödülü kazandı.

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Kitap, okuna sevgisi ve Kütüphane Konulu Afiş Yarışması Mansiyon ve Başarı Belgesi

Gönderen: Tarih: 07 Nisan 2010 – 16:16Yorum Yok
Doğuş Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü öğrencilerinden Hudut Başar Özöğüt T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığının, toplumun okuma bilincinin geliştirilmesi amacıyla “kitap”, “okuma sevgisi” ve “kütüphane” konularında düzenlediği afiş tasarımı yarışmasında 490 tasarım arasından Teknolojik-2 adlı afiş tasarımı Mansiyon Ödülü, Teknolojik-1 ve Teknolojik-3 adlı afiş tasarımları Başarı Belgeleri ve  Enis Akyol ise Virgül-1 afiş tasarımı ile başarı belgesi kazanmışlardır.

Print Friendly