Resim Bölümü Öğretim Görevlisi Atalay Mansuroğlu’nun CKM’de kişisel resim sergisi açıldı
14 Ocak 2015 – 15:11 | Yorumlar Kapalı

Resim Bölümü Öğretim Görevlisi Atalay Mansuroğlu’nun “Kimlik Yansımaları” isimli sergisi  13 Ocak 2015 tarihinde Caddebostan Kültür Merkezi 4. fuaye alanı’nda sanatseverlerle buluştu. İlginin yoğun olduğu sergi açılışına Müjdat Gezen ve Yılmaz Özdil gibi tanınmış simalar …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Kitap, okuna sevgisi ve Kütüphane Konulu Afiş Yarışması Mansiyon ve Başarı Belgesi

Gönderen: Tarih: 07 Nisan 2010 – 16:16Yorum Yok
Doğuş Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü öğrencilerinden Hudut Başar Özöğüt T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığının, toplumun okuma bilincinin geliştirilmesi amacıyla “kitap”, “okuma sevgisi” ve “kütüphane” konularında düzenlediği afiş tasarımı yarışmasında 490 tasarım arasından Teknolojik-2 adlı afiş tasarımı Mansiyon Ödülü, Teknolojik-1 ve Teknolojik-3 adlı afiş tasarımları Başarı Belgeleri ve  Enis Akyol ise Virgül-1 afiş tasarımı ile başarı belgesi kazanmışlardır.

Print Friendly