Atlanta Kennesaw State Üniversitesi Öğrencileri Baskı Resim Çalışmaları Doğuş Üniversitesi’nde
15 Nisan 2015 – 16:04 | Yorum Yok

Açılışını Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Ahmet Ceranoğlu ve Kennesaw Üniversitesinden Prof. Lin A. Hightower’ın birlikte yaptıkları sergide İpek baskı, Litografi, Mono baskı, Gravür baskı, Kuru kazı tekniklerinde 45 çalışma yer almaktadır. Organizasyonunu Sanat …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Kitap, okuna sevgisi ve Kütüphane Konulu Afiş Yarışması Mansiyon ve Başarı Belgesi

Gönderen: Tarih: 07 Nisan 2010 – 16:16Yorum Yok
Doğuş Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü öğrencilerinden Hudut Başar Özöğüt T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığının, toplumun okuma bilincinin geliştirilmesi amacıyla “kitap”, “okuma sevgisi” ve “kütüphane” konularında düzenlediği afiş tasarımı yarışmasında 490 tasarım arasından Teknolojik-2 adlı afiş tasarımı Mansiyon Ödülü, Teknolojik-1 ve Teknolojik-3 adlı afiş tasarımları Başarı Belgeleri ve  Enis Akyol ise Virgül-1 afiş tasarımı ile başarı belgesi kazanmışlardır.

Print Friendly