“POSTER FOR TOMORROW”UN DÜZENLEDİĞİ YARIŞMADA  GRAFİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİMİZ MÜNEVVER SEVİM’İN BÜYÜK BAŞARISI
21 Kasım 2014 – 17:34 | Yorum Yok

ÖĞRENCİMİZ MÜNEVVER SEVİM’İN BÜYÜK BAŞARISI – YAPITI  4301 AFİŞTEN  SEÇİLEN  100 AFİŞ ARASINDA!!!
“Poster For Tomorrow”, Avrupa Konseyinin  kar amacı gütmeyen, bağımsız, Paris Merkezli  Tasarım birlikteliği oluşturmak adına, gençleri sanat ve tasarım çalışmaları ile cesaretlendiren ve bu …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Kitap, okuna sevgisi ve Kütüphane Konulu Afiş Yarışması Mansiyon ve Başarı Belgesi

Gönderen: Tarih: 07 Nisan 2010 – 16:16Yorum Yok
Doğuş Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü öğrencilerinden Hudut Başar Özöğüt T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığının, toplumun okuma bilincinin geliştirilmesi amacıyla “kitap”, “okuma sevgisi” ve “kütüphane” konularında düzenlediği afiş tasarımı yarışmasında 490 tasarım arasından Teknolojik-2 adlı afiş tasarımı Mansiyon Ödülü, Teknolojik-1 ve Teknolojik-3 adlı afiş tasarımları Başarı Belgeleri ve  Enis Akyol ise Virgül-1 afiş tasarımı ile başarı belgesi kazanmışlardır.

Print Friendly

Yorum bırakın!

Yorumunuzu aşağıya yazın, veya geri izleme ile kendi sitenizden takip edin. Aynı zamanda bu yorumlara üye olabilirsiniz via RSS.

Yorum yaparken lütfen konudan sapmayın.

Bu etiketleri kullanabilirsiniz:

Burası Gravatar uyumlu bir sitedir. Globalce tanımlanan avatarınızı almak için, üye olun: Gravatar.