Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Çiğdem Erbil ve Celalettin Tandoğdu resimleri Doğuş Sanat Galerisi’nde Buluşuyor.

Gönderen: Tarih: 31 Mart 2010 – 15:25Yorum Yok

Çiğdem Erbil / Celalettin Tandoğdu

Ressam ve eğitmen olarak tanınan Çiğdem Erbil ve Celalettin Tandoğdu, “İKİ-KİŞİ-LİK” adını verdikleri sergilerini 31 Mart- 20 Nisan tarihleri arasında Doğuş Sanat Galerisi’nde açıyorlar. Adı gibi iki farklı kişi ve kişiliğin doğaya, olaylara, diğer dış etkenlere karşı farklı bakışının ve resmin estetik kaygılarının  görsel sunumunu içeren çalışmalarının yer alacağı sergi “figüratif soyutlama” tarzı eserlerden oluşuyor.

Çiğdem Erbil, 1985’ten bu yana 70’ten fazla karma ve kişisel sergileriyle tanınıyor ve eğitmenliğini Yıldız Teknik Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nda öğretim görevlisi olarak sürdürüyor.

Resim çalışmalarını İstanbul’daki atölyesinde sürdüren Celalettin Tandoğdu’nun ise, 10 adet yurt içi kişisel sergisi ve 18 adet karma sergisi bulunuyor.

Eserleri pek çok ödüle layık görülen ressamlar, Doğuş Sanat Galerisi’nde yer alan sergiye son dönem resimleriyle katılıyorlar.

Açıldığı günden bu yana bir çok sanatçının sergisine evsahipliği yapmış olan Doğuş Sanat Galerisi, bu sergilerle sanatçılara destek verirken, halka sunduğu sanat hizmetlerine  de devam ediyor.