Çiğdem Erbil ve Celalettin Tandoğdu resimleri Doğuş Sanat Galerisi’nde Buluşuyor.

Çiğdem Erbil / Celalettin Tandoğdu

Ressam ve eğitmen olarak tanınan Çiğdem Erbil ve Celalettin Tandoğdu, “İKİ-KİŞİ-LİK” adını verdikleri sergilerini 31 Mart- 20 Nisan tarihleri arasında Doğuş Sanat Galerisi’nde açıyorlar. Adı gibi iki farklı kişi ve kişiliğin doğaya, olaylara, diğer dış etkenlere karşı farklı bakışının ve resmin estetik kaygılarının  görsel sunumunu içeren çalışmalarının yer alacağı sergi “figüratif soyutlama” tarzı eserlerden oluşuyor.

Çiğdem Erbil, 1985’ten bu yana 70’ten fazla karma ve kişisel sergileriyle tanınıyor ve eğitmenliğini Yıldız Teknik Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu’nda öğretim görevlisi olarak sürdürüyor.

Resim çalışmalarını İstanbul’daki atölyesinde sürdüren Celalettin Tandoğdu’nun ise, 10 adet yurt içi kişisel sergisi ve 18 adet karma sergisi bulunuyor.

Eserleri pek çok ödüle layık görülen ressamlar, Doğuş Sanat Galerisi’nde yer alan sergiye son dönem resimleriyle katılıyorlar.

Açıldığı günden bu yana bir çok sanatçının sergisine evsahipliği yapmış olan Doğuş Sanat Galerisi, bu sergilerle sanatçılara destek verirken, halka sunduğu sanat hizmetlerine  de devam ediyor.