Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı Kurum Mensuplarına Teşekkür Etti
29 Mart 2017 – 16:22 | Yorum Yok

Sanat ve Tasarım Fakültesi; 20 Mart 2017 tarihinde fakültemiz Dekan Yardımcılığını 5 yıl büyük bir başarı ve emekle  sürdüren Grafik Bölümü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Irmak Akçadoğan’a  ve  yoğun emekleri ve özverili çalışmaları  için Kurum …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

Prof.Dr.Üzlifat Özgümüş ‘’Nif(Olympos) Dağı Kazı Ekibi’’ne Konferans Verdi

Gönderen: Tarih: 11 Eylül 2012 – 15:02Yorum Yok

Prof.Dr.Üzlifat Özgümüş  30 Ağustos-1 Eylül   tarihlerinde Nif (Olympos) Dağı kazılarına katıldı ve Karamattepe, Dağkızılca ve Başpınar kazı alanlarında 2012 yılı öncesinde bulunan cam malzemelerle ilgili bir konferans verdi.Aynı zamanda 2012 kazı sezonunda  gün ışığına çıkan  cam buluntuları da değerlendirdi.

Prof.Dr.Üzlifat Özgümüş Gave Conference to ‘’Nif(Olympos) Mountain Excavation Team ’’

Prof.Dr.Üzlifat Özgümüş  contributed to ’Nif(Olympos) Mountain Excavation  during  the dates of August 30th and  September 1st 2012  and gave a conference on the glass findings  at  Karamattepe,Dağkızılca and Başpınar before 2012. At the same time  evaluated  the glass findings of  2012 excavations.