SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

Prof.Dr.Üzlifat Özgümüş ‘’Nif(Olympos) Dağı Kazı Ekibi’’ne Konferans Verdi

Gönderen: Tarih: 11 Eylül 2012 – 15:02Yorum Yok

Prof.Dr.Üzlifat Özgümüş  30 Ağustos-1 Eylül   tarihlerinde Nif (Olympos) Dağı kazılarına katıldı ve Karamattepe, Dağkızılca ve Başpınar kazı alanlarında 2012 yılı öncesinde bulunan cam malzemelerle ilgili bir konferans verdi.Aynı zamanda 2012 kazı sezonunda  gün ışığına çıkan  cam buluntuları da değerlendirdi.

Prof.Dr.Üzlifat Özgümüş Gave Conference to ‘’Nif(Olympos) Mountain Excavation Team ’’

Prof.Dr.Üzlifat Özgümüş  contributed to ’Nif(Olympos) Mountain Excavation  during  the dates of August 30th and  September 1st 2012  and gave a conference on the glass findings  at  Karamattepe,Dağkızılca and Başpınar before 2012. At the same time  evaluated  the glass findings of  2012 excavations.