Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı Kurum Mensuplarına Teşekkür Etti
29 Mart 2017 – 16:22 | Yorum Yok

Sanat ve Tasarım Fakültesi; 20 Mart 2017 tarihinde fakültemiz Dekan Yardımcılığını 5 yıl büyük bir başarı ve emekle  sürdüren Grafik Bölümü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Irmak Akçadoğan’a  ve  yoğun emekleri ve özverili çalışmaları  için Kurum …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı

İletişimi Yönetmek

Gönderen: Tarih: 26 Mart 2010 – 09:22Yorum Yok

Üniversitemizin Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü “İletişim Etiği” dersi kapsamında üniversitemiz öğrencilerinin katılımıyla 25 Mart 2010 tarihinde “İletişimi Yönetmek” konulu bir söyleşi gerçekleştirildi.

İletişimi YönetmekKonuşmacı: Levent Hatay (Vestel İcra Kurulu Üyesi)

Düzenleyen: Öğr. Gör. Şükran Akpınar

Söyleşinin ilk bölümünde Levent Hatay, reklam veren olmak, reklamların etkinliği ve rekabetin önemi üzerine bilgiler aktardı, gündelik hayattan örnekler verdi ve öğrencilerle mesleki deneyimlerini paylaştı. Söyleşinin ikinci bölümünde ise Vestel’in ve rakip markaların reklamları gösterildi ve Levent Hatay, öğrencilerle birlikte reklamların etkilerini tartıştı. Söyleşi soru-cevap bölümüyle sona erdi.