Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı

İletişimi Yönetmek

Gönderen: Tarih: 26 Mart 2010 – 09:22Yorum Yok

Üniversitemizin Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü “İletişim Etiği” dersi kapsamında üniversitemiz öğrencilerinin katılımıyla 25 Mart 2010 tarihinde “İletişimi Yönetmek” konulu bir söyleşi gerçekleştirildi.

İletişimi YönetmekKonuşmacı: Levent Hatay (Vestel İcra Kurulu Üyesi)

Düzenleyen: Öğr. Gör. Şükran Akpınar

Söyleşinin ilk bölümünde Levent Hatay, reklam veren olmak, reklamların etkinliği ve rekabetin önemi üzerine bilgiler aktardı, gündelik hayattan örnekler verdi ve öğrencilerle mesleki deneyimlerini paylaştı. Söyleşinin ikinci bölümünde ise Vestel’in ve rakip markaların reklamları gösterildi ve Levent Hatay, öğrencilerle birlikte reklamların etkilerini tartıştı. Söyleşi soru-cevap bölümüyle sona erdi.