SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı

İletişimi Yönetmek

Gönderen: Tarih: 26 Mart 2010 – 09:22Yorum Yok

Üniversitemizin Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü “İletişim Etiği” dersi kapsamında üniversitemiz öğrencilerinin katılımıyla 25 Mart 2010 tarihinde “İletişimi Yönetmek” konulu bir söyleşi gerçekleştirildi.

İletişimi YönetmekKonuşmacı: Levent Hatay (Vestel İcra Kurulu Üyesi)

Düzenleyen: Öğr. Gör. Şükran Akpınar

Söyleşinin ilk bölümünde Levent Hatay, reklam veren olmak, reklamların etkinliği ve rekabetin önemi üzerine bilgiler aktardı, gündelik hayattan örnekler verdi ve öğrencilerle mesleki deneyimlerini paylaştı. Söyleşinin ikinci bölümünde ise Vestel’in ve rakip markaların reklamları gösterildi ve Levent Hatay, öğrencilerle birlikte reklamların etkilerini tartıştı. Söyleşi soru-cevap bölümüyle sona erdi.