Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı, İç Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

[ h u b] İstanbul’a Kent Mobilyası Tasarımı / Rosenheim / ALMANYA

Gönderen: Tarih: 28 Haziran 2012 – 13:01Yorum Yok

Rosenheim Üniversitesi, İç Mimarlık Bölümü tarafından davet edilen Fakültemiz Öğretim Görevlisi A. Hikmet BAŞAYTAÇ, Prof. Rainer HAEGELE ile Rosenheim Üniversitesi’nde Haziran ayında workshop düzenledi.

Öğr. Gör. A. Hikmet BAŞAYTAÇ’ın “Marka-Mekan”  isimli sunumu ile başlayan workshop çalışmasında Rosenheim Üniversitesi öğrencileri Söğütlüçeşme Tren İstasyonu ve Çevresi için tasarımlar gerçekleştirdiler. Bölgenin gereksinimlerini öğrenen öğrenciler, farklı fikir ve tasarımlarla sunumlar yaptılar.

İstanbul Kadıköy’de bulunan Söğütlüçeşme Tren İstasyonunun yakın süredir Metrobüs hattının da açılmasıyla büyük ölçüde hareketlendiğini belirten BAŞAYTAÇ: Tren hattının geçtiği köprünün hemen altında bulunan alanı, kentlinin daha verimli, daha güvenli kullanmalarını sağlamak amacıyla [hub] projesini gerçekleştirdiklerini belirtti.

köprü altında yönlendirme ve geçiş alanları

Bahar dönemi Proje konusu olarak da Doğuş üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi İç mimarlık Bölümü öğrencileri ile [hub] projesi için çalışan A. Hikmet BAŞAYTAÇ’ a Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Dilek HOCAOĞLU öğrencileri ile katılmış, öğrenciler bu proje sayesinde disiplinler arası çalışma fırsatı bulmuşlardı. Başaytaç, Rosenheim Üniversitesi öğrencilerinin tasarımları ile birlikte Doğuş Üniversitesi, İç mimarlık ve Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölüm öğrencilerinin tasarımlarının da içinde bulunduğu bir sergi açmak istediklerini belirtti.

köprü altı geçiş alanları maket çalışması