Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Görsel İletişim Tasarımı

Araştırma Görevlisi Can Diker, “10th World Media Economics & Management” konferansında bildiri sundu

Gönderen: Tarih: 01 Haziran 2012 – 12:49Yorum Yok

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Araştırma Görevlisi Can Diker, 23-27 Mayıs 2012 tarihleri arasında düzenlenen “10th World Media Economics & Management” konferansına katılarak “Common Policies on Sponsorship on Turkish Cinema” başlıklı bildirisini sundu. Her iki senede bir yapılan bu konferans, dünyanın gelişen ve değişen medya ekonomisi üzerinde akademik çalışmaları değerlendirmektedir.  Bir sonraki konferans, 2014 yılında Brezilya’nın başkenti Rio de Janerio’da yapılacaktır.

Research Assistant Can Diker Attended the “10th World Media Economics & Management” Conference on  “Common Policies on Sponsorship on Turkish Cinema”

Res. Assist. Can Diker attended the “10th World Media Economics & Management” conference on  “Common Policies on Sponsorship on Turkish Cinema” during the dates of 23 – 27th May 2012. The conference held on the changing media economy of the world organized once in two years evaluating different academic researches. The next conference will take place in Rio de Janerio,  Brazil in 2014.