Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Kadıköy Belediyesi Tarafından Düzenlenen “Atıklarla Giysi Tasarımları” Yarışmasında Liseli Öğrencilere Ödülleri Verildi.

Gönderen: Tarih: 07 Haziran 2012 – 15:57Yorum Yok

1 Haziran 2012 tarihinde Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen “Atıklarla Giysi Tasarımları” Yarışmasına jüri üyesi olarak Sanat Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Nazan Erkmen katıldı.  50’yi aşkın lisenin katıldığı yarışmada ilk üç öğrenciye ödül verildi.  7 öğrenci finale kaldı. Atık malzemelerle yapılan giysiler büyük ilgi topladı.