Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Kadıköy Belediyesi Tarafından Düzenlenen “Atıklarla Giysi Tasarımları” Yarışmasında Liseli Öğrencilere Ödülleri Verildi.

Gönderen: Tarih: 07 Haziran 2012 – 15:57Yorum Yok

1 Haziran 2012 tarihinde Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen “Atıklarla Giysi Tasarımları” Yarışmasına jüri üyesi olarak Sanat Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Nazan Erkmen katıldı.  50’yi aşkın lisenin katıldığı yarışmada ilk üç öğrenciye ödül verildi.  7 öğrenci finale kaldı. Atık malzemelerle yapılan giysiler büyük ilgi topladı.