Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı Kurum Mensuplarına Teşekkür Etti
29 Mart 2017 – 16:22 | Yorum Yok

Sanat ve Tasarım Fakültesi; 20 Mart 2017 tarihinde fakültemiz Dekan Yardımcılığını 5 yıl büyük bir başarı ve emekle  sürdüren Grafik Bölümü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Irmak Akçadoğan’a  ve  yoğun emekleri ve özverili çalışmaları  için Kurum …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

‘’Türkiye’de Arkeometrinin Ulu Çınarları’’ Armağan Kitabı Çıktı

Gönderen: Tarih: 08 Haziran 2012 – 17:28Yorum Yok

ODTÜ Arkeometri Bölümü hocaları Prof.Dr.Ay Melek Özer ve Prof.Dr.Şahinde Demirci’ye ithaf edilen  ‘’Türkiye’de Arkeometrinin Ulu Çınarları’’ adlı armağan kitapta Prof.Dr.Üzlifat Canav Özgümüş ve Restoratör Serra Kanyak’ın birlikte hazırladıkları ‘’Nif (Olympos) Dağı Kazıları Cam Buluntuları’’ yazısı yayımlandı.

“Two Eminent Contributors to Archaeometry in Turkey” Honour Book Published

Industrial Product Design Department Professor Prof. Dr. Üzlifat Özgümüş and restorer Serra Kanyak’s collaborative study  “Glass Finds from Nif (Olympos) Mountain Excavations” published at “Two Eminent Contributors to Archaeometry in Turkey” honour book dedicated to Prof.Dr.Ay Melek Özer and Prof.Dr.Şahinde Demirci.