Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

‘’Türkiye’de Arkeometrinin Ulu Çınarları’’ Armağan Kitabı Çıktı

Gönderen: Tarih: 08 Haziran 2012 – 17:28Yorum Yok

ODTÜ Arkeometri Bölümü hocaları Prof.Dr.Ay Melek Özer ve Prof.Dr.Şahinde Demirci’ye ithaf edilen  ‘’Türkiye’de Arkeometrinin Ulu Çınarları’’ adlı armağan kitapta Prof.Dr.Üzlifat Canav Özgümüş ve Restoratör Serra Kanyak’ın birlikte hazırladıkları ‘’Nif (Olympos) Dağı Kazıları Cam Buluntuları’’ yazısı yayımlandı.

“Two Eminent Contributors to Archaeometry in Turkey” Honour Book Published

Industrial Product Design Department Professor Prof. Dr. Üzlifat Özgümüş and restorer Serra Kanyak’s collaborative study  “Glass Finds from Nif (Olympos) Mountain Excavations” published at “Two Eminent Contributors to Archaeometry in Turkey” honour book dedicated to Prof.Dr.Ay Melek Özer and Prof.Dr.Şahinde Demirci.