SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı

‘’Türkiye’de Arkeometrinin Ulu Çınarları’’ Armağan Kitabı Çıktı

Gönderen: Tarih: 08 Haziran 2012 – 17:28Yorum Yok

ODTÜ Arkeometri Bölümü hocaları Prof.Dr.Ay Melek Özer ve Prof.Dr.Şahinde Demirci’ye ithaf edilen  ‘’Türkiye’de Arkeometrinin Ulu Çınarları’’ adlı armağan kitapta Prof.Dr.Üzlifat Canav Özgümüş ve Restoratör Serra Kanyak’ın birlikte hazırladıkları ‘’Nif (Olympos) Dağı Kazıları Cam Buluntuları’’ yazısı yayımlandı.

“Two Eminent Contributors to Archaeometry in Turkey” Honour Book Published

Industrial Product Design Department Professor Prof. Dr. Üzlifat Özgümüş and restorer Serra Kanyak’s collaborative study  “Glass Finds from Nif (Olympos) Mountain Excavations” published at “Two Eminent Contributors to Archaeometry in Turkey” honour book dedicated to Prof.Dr.Ay Melek Özer and Prof.Dr.Şahinde Demirci.