Kadıköy Belediyesi – Doğuş Üniversitesi, Sanat Tasarım Fakültesi “Kendi Ağacını Kendin Yarat” Tasarım Projesi Büyük Başarı İle Sonuçlandı

6 Haziran 2012 tarihinde, Caddebostan Kültür Merkezi’nde yapılan “Kendi  Ağacını Kendin Yarat “ Tasarım Yarışması Ödül Töreninde yarışmacı liseli öğrencilerin  renkli kumaş,naylon, şişeler , kurdeleler, tahta parçaları v.s. gibi atık malzemeden yarattıkları ağaçlar büyük bir ilgi odağı oldu. Sergilenen ilginç  eserler izleyenlerin hayranlığını kazandı.  Yarışmaya 18 okulun katıldığı, katılımcılar arasında Özel Doğuş Lisesi, Özel Irmak Lisesi, Mustafa Saffet Lisesi, Saint Joseph, Kadıköy Lisesi, İntaş Lisesi, Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi, Kadıköy Kız Teknik Meslek Lisesi, Özel Çevre Koleji gibi eğitim kurumlarının olduğu görüldü. 16 Mayıs 2012 tarihinde toplanan jüride Prof. Nazan Erkmen, Yrd. Doç. Sadık Altınok, Prof.Ayşe Özel, Prof. Meriç Hızal, Prof. Üzilfat Özgümüş , Sergio Olivotti ve Mahir Salanga ; Birincilik Ödülünü  “Hayalet  Ağaç” adlı yapıt ile Mustafa Saffet Anadolu Lisesi’ne, İkincilik Ödülünü “Pilastigus”  adlı yapıt ile Saint Joseph Lisesi’ne, Üçüncülük Ödülünü ise “Ahenk” adlı  eser ile Kadıköy İntaş Lisesine uygun gördü.