Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Sanat ve Tasarım Fakültesi

Nazan Erkmen Alanya Belediyesi İçin “Alanya’nın Tarihini Resimledi” Alanya’da Açılan Sergi Büyük Bir İlgi Gördü

Gönderen: Tarih: 07 Haziran 2012 – 15:18Yorum Yok

26-29 Mayıs  2012  tarihlerinde Alanya Belediyesi tarafından düzenlenen 12. Uluslararası Turizm ve Sanat Şenliği’ne 12 yabancı ülke katıldı.  Festivale Prof. Nazan Erkmen “Alanya’nın Tarihi” sergisi ile katıldı. Amacı tarihi çocuklara eğlendirerek anlatmak, çocukların ilgisini küçük yaşlardan itibaren sanata odaklamak olan “Alanya’nın Tarihi” sergisi büyükler ve küçükler tarafından büyük bir ilgi ile izlendi. Cumhuriyet gazetesi tarafından  yayınlanan “Alanya’nın Tarihi” kitabında  sanatçı Alanya’da çok eski zamanlarda yaşayan Kleopatra, Eflatun, eski Türk mimarları, Alanya’nın ünlü korsanlarını ve pek ünlü simayı  resimledi. Büyük bir geminin içinde yer alan Sergide büyük boyutlarda 60 resim topluma tanıtıldı.