Sanat Ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Nazan Erkmen Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencilerine İllüstrasyon Sanatını Tanıttı

27 Nisan 2012 tarihinde  Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Nazan Erkmen Avni Akyol Güzel  Sanatlar Lisesi öğrencileri ile buluştu.   Prof. Erkmen lise öğrencilerine sanat alanlarını ve meslekleri tanıttı; İllüstrasyon sanatını kendi çalışmaları üzerinden  örneklerle anlattı ve basılı afişlerini öğrencilere  armağan etti. Öğrencilerin çalışma teknikleri ve meslek alanları ile pek çok sorusunu cevaplayan  Prof. Nazan Erkmen,   kağıt heykel tekniğine büyük ilgi gösteren öğrencileri 18 Mayıs 2012 tarihinde  fakültede birlikte  çalışmak üzere Doğuş Üniversitesine davet etti.  Ayrıca  Lise Müzik Bölümü Yıl Sonu Konserinin, Öğrenci Sergisinin ve Resim Öğretmenleri sergisinin Doğuş Üniversitesi’nde yer alması kararlaştırıldı.