Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü Sektör Söyleşileri / Finansbank Kurumsal İletişim Grup Direktörü Aslı Alıveren Fakültemizde

Gönderen: Tarih: 27 Nisan 2012 – 16:34Yorum Yok

Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü Sektör Söyleşileri

Finansbank Kurumsal İletişim Grup Direktörü ASLI ALIVEREN  Fakültemizde

Reklam Sektörünün önemli isimlerinden Grafik Bölümü Reklamcılık Bilgileri Dersi Öğretim Görevlisi Taner İçten’in davetlisi olarak Finansbank Kurumsal İletişim Grup Direktörü Aslı Alıveren   Grafik Bölümü öğrencilerine Reklam Sektörü hakkında bilgi verdi. Aslı Alıveren finans sektöründe  yer alan  güncel reklamların değerlendirilmesi  ve reklam veren-Ajans ilişkileri  konusundaki hassas noktaları öğrencilerle paylaştı. Reklam harcamaları ve bugünkü durum hakkında genel bilgi verdi, soruları cevapladı.