Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü Sektör Söyleşileri / Finansbank Kurumsal İletişim Grup Direktörü Aslı Alıveren Fakültemizde

Gönderen: Tarih: 27 Nisan 2012 – 16:34Yorum Yok

Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü Sektör Söyleşileri

Finansbank Kurumsal İletişim Grup Direktörü ASLI ALIVEREN  Fakültemizde

Reklam Sektörünün önemli isimlerinden Grafik Bölümü Reklamcılık Bilgileri Dersi Öğretim Görevlisi Taner İçten’in davetlisi olarak Finansbank Kurumsal İletişim Grup Direktörü Aslı Alıveren   Grafik Bölümü öğrencilerine Reklam Sektörü hakkında bilgi verdi. Aslı Alıveren finans sektöründe  yer alan  güncel reklamların değerlendirilmesi  ve reklam veren-Ajans ilişkileri  konusundaki hassas noktaları öğrencilerle paylaştı. Reklam harcamaları ve bugünkü durum hakkında genel bilgi verdi, soruları cevapladı.