Albertina Üniversitesi ile İllüstrasyon Çalıştayı Yapıldı
19 Temmuz 2017 – 11:31 | Yorum Yok

GRAFİK BÖLÜMÜ ALBERTİNA ÜNİVERSİTESİ GRAFİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. DANİELE GAY İLE ÇALIŞTAY DÜZENLEDİ

Accademia di belle di arti Albertina, Torino  Üniversitesi Grafik Bölümü öğretim üyesi ünlü …

Ana Sayfa » Grafik, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü Sektör Söyleşileri / Finansbank Kurumsal İletişim Grup Direktörü Aslı Alıveren Fakültemizde

Gönderen: Tarih: 27 Nisan 2012 – 16:34Yorum Yok

Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü Sektör Söyleşileri

Finansbank Kurumsal İletişim Grup Direktörü ASLI ALIVEREN  Fakültemizde

Reklam Sektörünün önemli isimlerinden Grafik Bölümü Reklamcılık Bilgileri Dersi Öğretim Görevlisi Taner İçten’in davetlisi olarak Finansbank Kurumsal İletişim Grup Direktörü Aslı Alıveren   Grafik Bölümü öğrencilerine Reklam Sektörü hakkında bilgi verdi. Aslı Alıveren finans sektöründe  yer alan  güncel reklamların değerlendirilmesi  ve reklam veren-Ajans ilişkileri  konusundaki hassas noktaları öğrencilerle paylaştı. Reklam harcamaları ve bugünkü durum hakkında genel bilgi verdi, soruları cevapladı.