Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Kaunas Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyeleri Fakültemizde

Gönderen: Tarih: 25 Nisan 2012 – 14:35Yorum Yok

Kaunas Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölümü (Kaunas University of Technology  Department of Architecture and Land Management) ile Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü arasındaki İkili Erasmus Anlaşması kapsamında Kaunas Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğretim üyeleri Irina Matijosaitiene ve Jurate Kamicaityte-Virbasiene Mimarlık Bölümü’nde 18-20 Nisan 2012 tarihleri arasında ders vermiştir.

Irina Matijosaitiene, Road Landscape from Hedonomic Aspect ve Space Syntax, Jurate Kamicaityte ise Lithuanian Landscape and Landscape Architecture In Lithuania ve Way of Learning of Landscape Architecture (Kaunas Case) başlıklı dersleri öğrencilerimize sunmuşlardır.