Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Kaunas Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyeleri Fakültemizde

Gönderen: Tarih: 25 Nisan 2012 – 14:35Yorum Yok

Kaunas Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölümü (Kaunas University of Technology  Department of Architecture and Land Management) ile Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü arasındaki İkili Erasmus Anlaşması kapsamında Kaunas Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğretim üyeleri Irina Matijosaitiene ve Jurate Kamicaityte-Virbasiene Mimarlık Bölümü’nde 18-20 Nisan 2012 tarihleri arasında ders vermiştir.

Irina Matijosaitiene, Road Landscape from Hedonomic Aspect ve Space Syntax, Jurate Kamicaityte ise Lithuanian Landscape and Landscape Architecture In Lithuania ve Way of Learning of Landscape Architecture (Kaunas Case) başlıklı dersleri öğrencilerimize sunmuşlardır.