Albertina Üniversitesi ile İllüstrasyon Çalıştayı Yapıldı
19 Temmuz 2017 – 11:31 | Yorum Yok

GRAFİK BÖLÜMÜ ALBERTİNA ÜNİVERSİTESİ GRAFİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. DANİELE GAY İLE ÇALIŞTAY DÜZENLEDİ

Accademia di belle di arti Albertina, Torino  Üniversitesi Grafik Bölümü öğretim üyesi ünlü …

Ana Sayfa » Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Kaunas Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölümü Öğretim Üyeleri Fakültemizde

Gönderen: Tarih: 25 Nisan 2012 – 14:35Yorum Yok

Kaunas Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölümü (Kaunas University of Technology  Department of Architecture and Land Management) ile Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü arasındaki İkili Erasmus Anlaşması kapsamında Kaunas Teknoloji Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğretim üyeleri Irina Matijosaitiene ve Jurate Kamicaityte-Virbasiene Mimarlık Bölümü’nde 18-20 Nisan 2012 tarihleri arasında ders vermiştir.

Irina Matijosaitiene, Road Landscape from Hedonomic Aspect ve Space Syntax, Jurate Kamicaityte ise Lithuanian Landscape and Landscape Architecture In Lithuania ve Way of Learning of Landscape Architecture (Kaunas Case) başlıklı dersleri öğrencilerimize sunmuşlardır.