Albertina Üniversitesi ile İllüstrasyon Çalıştayı Yapıldı
19 Temmuz 2017 – 11:31 | Yorum Yok

GRAFİK BÖLÜMÜ ALBERTİNA ÜNİVERSİTESİ GRAFİK BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. DANİELE GAY İLE ÇALIŞTAY DÜZENLEDİ

Accademia di belle di arti Albertina, Torino  Üniversitesi Grafik Bölümü öğretim üyesi ünlü …

Ana Sayfa » Endüstri Ürünleri Tasarımı, İç Mimarlık

Sanat Ve Tasarım Fakültesi İç Mimarlık Ve Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümleri Arasında Ortak Proje Çalışması Başladı

Gönderen: Tarih: 18 Nisan 2012 – 16:57Yorum Yok

Doğuş Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi,  İç Mimarlık Bölümü Öğretim Görevlisi A. Hikmet Başaytaç ve Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Dilek Hocaoğlu, bölümlerinin 3. ve 4. sınıf öğrencileri ile ortak proje çalışmasını başlattı. Erasmus öğrencilerinin de katılacağı, Kent Mobilyaları Tasarımı ve Proje dersleri kapsamında yürütülecek [hub] başlıklı çalışma Kadıköy Söğütlüçeşme Tren İstasyonu çevresi için gerçekleştirilecektir.  14 hafta sürecek olan projenin konusu:“Seçilen bölgenin iklimi, dokusu, endüstriyel ve kültürel mirası ve diğer çevre koşulları düşünülerek; kent merkezinden metro, müze vb. alanlara ulaşımı sağlayacak güzergah üzerinde; gezi yolu, park ve yürüyüş alanı, koşu parkuru, çocuk oyun alanı ve çeşitli dinlenme alanlarına duyulan ihtiyacı karşılayacak geçiş alanı ve kent mobilyaları tasarımı” olarak belirlenmiştir.