Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Son Sınıf Öğrencileri Eurasia Rail 2012 Fuarını Ziyaret Etti

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü son sınıf öğrencileri ile 2011/2012 Bahar döneminde yapılan “Bir Haftalık Trenle Kültür Turu İçin Kompartıman Tasarımı” konulu bitirme projesi için 8 Mart 2012 tarihinde Eurasia Rail 2012 fuarına gezi düzenlendi. 8-10 Mart 2012 tarihlerinde İstanbul Expo Center’de yapılan Eurasia Rail 2012 Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı’nda öğrenciler ve proje danışmanları Yrd. Doç. H. Eser Tezeren ve Öğr. Gör. Dr. Dilek Hocaoğlu, TUVASAŞ, Talgo, TCDD, Pulman firmalarını ziyaret ettiler; tren, kompartıman ve yolcu koltuklarının tasarımları hakkında bilgi edindiler.