Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Öğrencileri Okan Saatçi ve Hazal Göçkan’ın Büyük Başarısı

Okan Saatçi  İMMİB Endüstri Ürünleri Tasarımı Yarışması Metalden Mamul Ürünler Kategorisi I.’lik ödülü, Hazal Göçkan Konsept 2011, Plastikten Mamul Ürünler kategorisi  2.’lik ödülü kazandılar

Türkiye de Endüstri Ürün Tasarımı platformunda önemli bir yer tutan İMMİB Endüstriyel Tasarım Yarışması sonuçlandı. 7. yılını dolduran bu yarışma, Ürün Tasarımı konusunda profesyonel ve öğrenci katılımcılarına ev sahipliği yapıyor.

Dört ayrı kategoride 452 katılım ile rekor seviyeye ulaşan yarışma da Doğuş Üniversitesi Sanat Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümünden 2 öğrencimiz 1.’lik ve 2.’lik ödüllerine layık bulunmuştur.

İTÜ, ODTÜ, Marmara, Mimar Sinan ve Işık Üniversitesi  yanısıra fakültemiz öğrencilerinin bu ödüle layık görülmesi  bizlere gurur vermiştir. 2011 mezunumuz Okan Saatçi Metalden Mamul Ürünler Kategorisinde I.’lik ödülüne layık bulunurken, 4. Sınıf öğrencimiz Hazal Göçkan Konsept 2011 Plastikten Mamul Ürünler kategorisinde 2.’lik ödüllerine layık görülmüşlerdir.

Ödül alan öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.