SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ YENİ AKADEMİK YILA  OYUNCULUK BÖLÜMÜ  İLE EĞİTİM YILINI AÇIYOR
16 Haziran 2017 – 14:52 | Yorum Yok

Kuruluşundan bu yana önceliği hep çağdaşlıktan,  sanat ve kültürden yana olan Doğuş Üniversitesi yeni Eğitim -Öğretim yılında  fakültemiz bünyesinde yetenekli gençlerimize yeni ufuklar açıyor.  Mevcut bölümlerimize  ilaveten  Oyunculuk, Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Tekstil Bölümleri …

Ana Sayfa » Grafik, Öğrencilerden

Grafik Bölümü Öğrencisi Umay Duru Ekşioğlu Tasarım Bienaline Kapsamında Düzenlenen “Yemek Tasarım Atölyesi”ne Katıldı.

Gönderen: Tarih: 28 Mart 2012 – 09:32Yorum Yok

İstanbul Tasarım Bienali, 22-26 Mart tarihleri arasında, kurumları, öğrencileri ve sanayi temsilcilerini yurtiçi ve yurtdışından tasarımcılarla buluşturan 11 Atölye Çalışması gerçekleştirdi. Beş gün boyunca, dokuz farklı mekânda devam eden 11 atölye çalışmasında 200’ün üzerinde üniversite öğrencisi 30’a yakın uluslararası tasarımcı ile çalışma imkânı buldu.

Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Umay Duru Ekşioğlu bu etkinlikler kapsamında Dükkan Steakhouse’da gerçekleştirilen yemek tasarımının önemli isimlerinden şef Marc Bretillot’un düzenlediği “Yemek Tasarım Atölyesi” çalışmasına katıldı.