Grafik Sanatçıları Aydın – Nazan Erkmen 18 Mart’ı Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri ile kutladılar.
25 Mart 2017 – 17:30 | Yorum Yok

21 Mart 2017 tarihinde Avni Akyol Lisesi tarafından düzenlenen 18 Mart’ı Anma Programı, kurum öğretmenlerinden Silver Gözütok Güçlü tarafından gerçekleştirilen  bir proje kapsamında, Çanakkale’de yaşanmış gerçek öykülerin Aydın Erkmen tarafından resimlendiği “Özgürlüğün Bedeli” resimli  Kurtuluş …

Ana Sayfa » Grafik, Öğrencilerden

Grafik Bölümü Öğrencisi Umay Duru Ekşioğlu Tasarım Bienaline Kapsamında Düzenlenen “Yemek Tasarım Atölyesi”ne Katıldı.

Gönderen: Tarih: 28 Mart 2012 – 09:32Yorum Yok

İstanbul Tasarım Bienali, 22-26 Mart tarihleri arasında, kurumları, öğrencileri ve sanayi temsilcilerini yurtiçi ve yurtdışından tasarımcılarla buluşturan 11 Atölye Çalışması gerçekleştirdi. Beş gün boyunca, dokuz farklı mekânda devam eden 11 atölye çalışmasında 200’ün üzerinde üniversite öğrencisi 30’a yakın uluslararası tasarımcı ile çalışma imkânı buldu.

Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Umay Duru Ekşioğlu bu etkinlikler kapsamında Dükkan Steakhouse’da gerçekleştirilen yemek tasarımının önemli isimlerinden şef Marc Bretillot’un düzenlediği “Yemek Tasarım Atölyesi” çalışmasına katıldı.