Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

 “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Tüm yazıyı okuyun »
Endüstri Ürünleri Tasarımı

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü hakkındaki yazılar.

Görsel İletişim Tasarımı

Görsel İletişim Tasarımı Bölümü hakkındaki yazılar.

Grafik

Grafik Bölümü hakkındaki yazılar.

İç Mimarlık

İç Mimarlık Bölümü hakkındaki yazılar.

Mimarlık

Mimarlık Bölümü hakkındaki yazılar.

Resim

Resim Bölümü hakkındaki yazılar.

Ana Sayfa » Grafik, Öğrencilerden

Grafik Bölümü Öğrencisi Umay Duru Ekşioğlu Tasarım Bienaline Kapsamında Düzenlenen “Yemek Tasarım Atölyesi”ne Katıldı.

Gönderen: Tarih: 28 Mart 2012 – 09:32Yorum Yok

İstanbul Tasarım Bienali, 22-26 Mart tarihleri arasında, kurumları, öğrencileri ve sanayi temsilcilerini yurtiçi ve yurtdışından tasarımcılarla buluşturan 11 Atölye Çalışması gerçekleştirdi. Beş gün boyunca, dokuz farklı mekânda devam eden 11 atölye çalışmasında 200’ün üzerinde üniversite öğrencisi 30’a yakın uluslararası tasarımcı ile çalışma imkânı buldu.

Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Umay Duru Ekşioğlu bu etkinlikler kapsamında Dükkan Steakhouse’da gerçekleştirilen yemek tasarımının önemli isimlerinden şef Marc Bretillot’un düzenlediği “Yemek Tasarım Atölyesi” çalışmasına katıldı.

Yorum yapma özelliği kapalıdır.