Sanat ve Tasarım Fakültesi Öğretim Üyelerimiz, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nin düzenlediği 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında “Ambalajda Sürdürülebilir Değer” Başlıklı atölye çalışması gerçekleştirdiler.
22 Mayıs 2017 – 11:10 | Yorum Yok

“Ambalajda Sürdürülebilir Değer” başlıklı atölye çalışması 7. Uluslararası Öğrenci Trienali kapsamında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde 17-18 Mayıs 2017 tarihlerinde, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. …

Ana Sayfa » İç Mimarlık, Mimarlık, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Mermerin Serüveni

Gönderen: Tarih: 08 Nisan 2010 – 15:44Yorum Yok

IMIB (İstanbul Maden İhracatçıları Birliği) Yönetim Kurulu Başkanı Ali KAHYAOĞLU tarafından 7 Nisan 2010 Pazartesi günü 14.00-16.00 saatleri arasında Sanat ve Tasarım Fakültesi STF Salon’da, “Mermerin Serüveni” başlıklı bir seminer gerçekleştirilmiştir.