Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı Kurum Mensuplarına Teşekkür Etti
29 Mart 2017 – 16:22 | Yorum Yok

Sanat ve Tasarım Fakültesi; 20 Mart 2017 tarihinde fakültemiz Dekan Yardımcılığını 5 yıl büyük bir başarı ve emekle  sürdüren Grafik Bölümü Öğretim üyesi Yrd. Doç. Irmak Akçadoğan’a  ve  yoğun emekleri ve özverili çalışmaları  için Kurum …

Ana Sayfa » Resim, Sanat ve Tasarım Fakültesi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Galerisi açılışını “Doğuş’ta Sanat 9” sergisi ile yaptı

Gönderen: Tarih: 27 Mart 2012 – 11:08Yorum Yok

Fakültemiz öğretim üyelerinin çalışmalarından oluşan Resim Bölümünün geleneksel hale getirdiği “Doğuş’ta Sanat” sergilerinin dokuzuncusu 16 Mart 2012 tarihinde Abant İzzet Baysal Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Galerisinde  yoğun bir  katılımla gerçekleşti. Galerinin ilk sergisi olması bakımından büyük önem taşıyan bu açılışta AİBÜ Rektörü Sayın Prof.Dr. Hayri Coşkun,GSF Dekanı  Sayın Prof.Dr.Mustafa Gencer, Bolu Belediye Başkanı Sayın Alaattin Yılmaz, Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi’ni temsilen Yrd.Doç.M.Sadık Altınok ve Doç.Mehmet Alagöz birer konuşma yaptılar. Sanat kurumları arasındaki ilişkiler Abant İzzet Baysal Üniversitesi sanatçı öğretim üyelerinin Doğuş Üniversitesi’nde önümüzdeki yıl açacakları Öğretim Üyeleri Sergisi ile devam edecek.

Sergiye katılan öğretim üyeleri

Prof.Nazan Erkmen

Prof.Devrim Erbil

Prof.Meriç Hızal

Prof.Mustafa Pilevneli

Prof.Serap Murathanoğlu Eyrenci

Prof.Ayşegül İzer

Prof.Ayşe Özel

Prof.Tunç Tüfekçi

Yrd.Doç.Abdullah Taşçı

Yrd.Doç.M.Sadık Altınok

Yrd.Doç.Selçuk Günay

Yrd.Doç.Irmak Akçadoğan

Öğr.Gör.Çiğdem Erbil

Öğr.Gör.Memiş Aslan

Öğr.Gör.Atalay Mansuroğlu

Arş.Gör.Çağlar Doğru

Sergi 16 mart – 30 Mart 2012 tarihleri arasında gezilebilir.